TrädgårdsLive – Sommarens allra mest mysiga och exklusiva konsertupplevelse!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Sommarens allra mest mysiga och exklusiva konsertupplevelse!

TrädgårdsLive är ett nytt sommarkoncept där flera kända artister erbjuder den unika möjligheten att komma hem till just dig och dina vänner för en intim trädgårdskonsert! En unik och coronasäkrad utomhuskonsert, standup-kväll eller magishow, för maximalt 50 personer, där vi självklart håller säkra avstånd och är måna om varandra.

Hur gör man?

Det är enkelt! Du ansvarar för en trevlig och fin upplevelse i er trädgård, med mysig miljö, säkra avstånd och god stämning. Vi på TrädgårdsLive ordnar teknik, sätter upp biljettförsäljning och sköter allt runt omkring. Så här går det till:

Vi kommer överens om en artist, tid och datum, därefter får ni en hemlig biljettlänk där just er unika trädgårdskonsert bokas. Biljettpriset varierar mellan 295-995 kr, beroende på artist, datum och plats.
Bjud in era vänner, dela den hemliga biljettlänken och påminn dem om att boka sin plats i god tid, det finns endast ett begränsat antal biljetter!
Du väljer upplägg! Det kan vara en picknick-konsert, bubbel och snittar, stolar eller hängmattor – ja det är er dag så du bestämmer. Vi hjälper er med tips och riktlinjer hur ni löser det praktiska på plats, allt för att säkerställa en trevlig upplevelse som genomförs på ett säkert och bra sätt.
Driver du en sommarverksamhet? TrädgårdsLive kan även ofta arrangeras i anslutning till exempelvis ett vandrarhem, gårdsbutik, konstateljé eller en sommarrestaurang. Ta kontakt med oss så tittar vi på vad det finns för möjligheter!

Artister till din trädgård i sommar

Timo Räisänen, Amanda Ginsburg, Daniel Lemma, Chris Kläfford, Magnus Betnér, Ulf Nilsson & Linda Varg, Jasmine Kara och Kristofer Åström med flera.

Läs hela listan här

© Kulturaktiebolaget

print

Våra samarbetspartners