BIRDS OF PRAY bland Twentieth Century Fox Home Entertainments majnyheter

Klicka på bilden, för att se hela bilden

FILM

Spies in Disguise
Släpps för digitalt köp 8/6, på VOD, DVD & Blu-ray 22/6
Superspionen Lance Sterling och vetenskapsmannen Walter Beckett är varandras raka motsatser. Lance är charmig och smidig. Walter är… det inte. Men vad Walter saknar i sociala färdigheter väger han upp med smarta uppfinningar som Lance använder under sina episka uppdrag. En oväntad vändning gör dock att Walter och Lance tvingas förlita sig på varandra på ett helt nytt sätt. Om det udda paret inte kan lära sig att samarbeta är hela världen i fara.
Extramaterial: Super Secret Spy Mode • Infiltrating Blue Sky Studios •Top-Secret Guide to Gadgets • Music Videos • Gallery and more

Birds of Prey
Släpps på DVD, Blu-ray & 4K UHD 15/6
Harley Quinn berättar den skruvade historien om Gothams narcissistiske superskurk Roman Sionis (Black Mask) och hans fanatiske medhjälpare Zsasz, som har satt ett pris på den unga flickan Cass huvud. I sökandet efter flickan stöter Harley ihop med The Birds of Prey.
Extramaterial Blu-ray & 4K UHD: Birds Eye View Mode: This fresh take on the film is loaded with Harley-ized looks, fun facts and Easter eggs, all viewed in a Birds-centric style. Also includes: Gag Reel • Birds of a Feather: How the Birds came to life • Sanity is Sooo Last Season: Diving into all things fashion • Wild Nerds: Meet Bruce the hyena • Grime and Crime: Get into the grit of production design • Romanesque: Who is Black Mask? • A Love, Skate Relationship
Extramaterial DVD: Birds of Prey: Birds of a Feather: How the Birds came to life

TV

PAW Patrol säsong 5 / volym 6
Släpps på DVD 22/6
Välkommen till Äventyrsbukten! Om någonting har gått snett, kommer PAW Patrol och löser allting lätt! Inget jobb är för stort för polisvalpen Chase, brandmannen Marshall, byggaren Rubble, piloten Skye, dykaren Zuma, återvinnaren Rocky och snöröjaren Everest. Följ med på deras många spännande räddningsuppdrag i Äventyrsbukten!
DE VITA TIGRARNA & ANDRA ÄVENTYR
Medan kapten Piggvar och Francois söker efter de svårfångade ullerbergstigrarna ramlar de ned i en djup grotta. Paw Patrol måste nu komma till undsättning och göra en fallskärmsräddning från Skyes helikopter.
Alla talar svenska.

Legacies säsong 1
OBS Nytt datum: Släpps på DVD 29/6
De ikoniska hjältarna och skurkarna från The Vampire Diaries och The Originals lämnade ett tidlöst kärleks- och familjearv efter sig, som lever vidare i Legacies – ett spännande drama om nästa generations övernaturliga varelser vid Salvatore School for the Young and Gifted. Ska dessa unga häxor, vampyrer och varulvar bli hjältarna de så gärna vill vara, eller skurkarna de föddes till att bli? I rollerna: Danielle Rose Russell, Matthew Davis, Aria Shahghasemi, Quincy Fouse m fl.

Nytt på Blu-ray & 4K UHD

Top Gun
Släpps på Blu-ray & 4K UHD 1/6
Tom Cruise briljerar i rollen som Maverick, en ung och självsäker stridspilot som älskar fart, har mycket att bevisa och än mer att lära. I övriga roller medverkar stjärnskådespelare som Val Kilmer, Kelly McGillis, Anthony Edwards, Meg Ryan och Tim Robbins. Top Gun anses fortfarande som en av de bästa actionfilmerna genom tiderna och bjuder på en fartfylld adrenalinkick.
Extramaterial: The Legacy Of Top Gun • On Your Six – Thirty Years Of Top Gun • Danger Zone: The Making Of Top Gun (6-Part Documentary) • Commentary By Filmmakers And Naval Experts • Tom Cruise Interviews • Multi-Angle Storyboards • Best Of The Best: Inside The Real Top Gun • Behind-The-Scenes Featurette • Survival Training Featurette • And More

War of the Worlds
Släpps på 4K UHD 1/6
Denna moderna tolkning av H.G. Wells klassiska sci-fi-thriller är historien om en amerikansk familj och deras desperata kamp för att rädda mänsklighetens framtid. För att skydda sin familj måste Ray Ferrier fly från en armé av utomjordiska maskiner som förintar allt i sin väg. Detta är ett actionladdat äventyr med mängder av spektakulära specialeffekter!
Extramaterial: Revisiting the invasion • Steven Spielberg and the original War of the Worlds • Characters: The family unit • The H.G. Wells legacy • Previsualization • Designing the enemy- Tripods and Aliens • Production diaries • Scoring War of the Worlds • “We are not alone” • Galleries • Theatrical teaser trailer (HD)

Days of Thunder
Släpps på 4K UHD 1/6
Tom Cruise spelar racerföraren Cole Trickle, vars talang och ambitioner enbart överträffas av hans starka behov av att vinna. Cole tränas av teamledaren och bilbyggaren Harry Hogge för att tävla om Winston Cup i Daytona 500. En våldsam krasch sätter nästan stopp för Coles karriär och han måste vända sig till en vacker läkare för att återfå styrkan och modet som krävs för att tävla, vinna och leva.
Extramaterial: Filmmaker Focus: Days of Thunder

© Twentieth Century Fox Home Entertainment

print

Våra samarbetspartners