X-MEN: DARK PHOENIX bland Twentieth Century Fox Home Entertainment oktobernyheter

Klicka på bilden, för att se hela bilden

FILM

X-Men: Dark Phoenix
Släpps digitalt 7/10 & på VOD, DVD, Blu-ray, 4K UHD & 4K UHD Steelbook (friex ej tillgängliga för Steelbook) 21/10
När Jean Grey träffas av en märklig kosmisk kraft som förvandlar henne till Dark Phoenix, en av de mäktigaste mutanterna, ställs X-Men inför sin värsta fiende hittills – en av sina egna. I rollerna: James McAvoy, Sophie Turner, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, Nicholas Hoult m fl.
Extramaterial Blu-ray:Rise of the Phoenix: The Making of Dark Phoenix (5-Part Documentary) • Audio Commentary by Simon Kinberg and Hutch Parker • Deleted Scenes with Optional Commentary by Simon Kinberg and Hutch Parker
Extramaterial 4K UHD: • Rise of the Phoenix: The Making of Dark Phoenix (5-Part Documentary) • Audio Commentary by Simon Kinberg and Hutch Parker • Deleted Scenes with Optional Commentary by Simon Kinberg and Hutch Parker • How to Fly Your Jet to Space with Beast

Godzilla: King of The Monsters
Släpps på DVD, Blu-ray & 4K UHD 14/10
Den mäktigaste varelse som världen någonsin skådat är tillbaka i detta
episka actionäventyr och utmanar en samling jättelika monster – hela
mänsklighetens existens står nu på spel!
Extramaterial DVD: Monster tech: monarch joins the fight
Extramaterial Blu-ray & 4K UHD: Experience a world of stunning visual effects, secret Monarch locations and monster mythology behind the ultimate battle of titans. Extensive featurettes include: Welcome to the monsterverse • Godzilla 2.0 • Mothra: Queen of the monsters plus: deleted scenes • commentary by director Michael Dougherty, executive producer Zach Shields and actor O’Shea Jackson Jr.

Rocketman
Släpps på DVD, Blu-ray, Blu-ray Steelbook (friex ej tillgängliga) & 4K UHD 14/10
Hans musik inspirerar och hans liv överraskar, Rocketman är en spektakulär, musikalisk hyllning till Elton Johns mest älskade låtar och skildrar hur en blyg pojke som växer upp i utkanten av London blir en av de största rockikonerna i historien. Följ med på en otrolig resa med en stjärnspäckad rollbesättning, fylld med unika musikframträdanden som inte liknar något du tidigare sett. I rollerna: Richard Madden, Bryce Dallas Howard & Taron Egerton.
Extramaterial DVD: It’s Going To Be A Wild Ride: Creative Vision • Music Reimagined: The Studio Sessions • Sing-Along
Extramaterial Blu-ray & 4K UHD : It’s Going To Be A Wild Ride: Creative Vision • Music Reimagined: The Studio Sessions • Sing-Along • Over 75 minutes of bonus content

Annabelle Comes Home
Släpps på DVD & Blu-ray 28/10
Demonologerna Ed och Lorraine Warren är fast beslutna att hindra Annabelle från att terrorisera fler oskyldiga offer, och låser därför in den besatta dockan bakom heligt glas i ett särskilt rum för unika föremål i deras hem. Men när dockan lyckas ta sig ut väcker hon rummets onda andar till liv under en ny, mardrömslik skräcknatt.
Extramaterial DVD: Behind the Scenes: The Werewolf
Extramaterial Blu-ray: Deleted Scenes, Featurettes: The Artifact Room and the Occult • The Light and the Love • Behind the Scenes: The Ferryman/Demon,The Bloody Bride, The Werewolf

TV

Lethal Weapon säsong 3
Släpps på DVD 14/10
Kriminalaren Roger Murtaugh (Damon Wayans) möter sin jämlike i Wesley Cole (Seann William Scott), en tidigare CIA-agent som varit överallt och sett allt. När Cole återvänder hem till Los Angeles och börjar som polis vid LAPD måste han vänja sig vid samarbetet med Murtaugh och samtidigt anpassa sig till sitt nya liv. I rollerna: Damon Wayans, Clayne Crawford m fl.

American Horror Story säsong 8 – Apocalypse
Släpps på DVD 21/10
Efter en radioaktiv apokalyps kämpar en utvald världselit för överlevnad i utposter skapade av den hemlighetsfulla organisationen Kooperativet. På den amerikanska västkusten styrs Utpost 3 med järnhand, men när Kooperativets representant Michael Langdon plötsligt anländer, förbyts ordning i kaos. Och bakom kampen för mänsklighetens överlevnad lurar den definitiva uppgörelsen mellan gott och ont. I rollerna: Sarah Paulson, Kathy Bates, Angela Basset, Jessica Lange, Joan Collins m fl.

Batman: Hush
Släpps på DVD & Blu-ray 21/10
Jakten är igång, och Dark Knight måste stoppa Hushs dödliga spel. Batman: Hush är baserad DC:s serieroman av Jeph Loeb och Jim Lee, och är en av de bästa Batmanskildringarna någonsin. Denna berättelse bjuder på mord, mystik och romans – och flera DC-favoriter dyker upp såsom Superman, Nightwing, Catwoman, Poison Ivy och Joker.
Extramaterial DVD: A sneak peek at DC universe’s next animated movie: Wonder Woman: Bloodlines and more
Extramaterial Blu-ray: Batman: Love in time of war • Audio commentary with filmmakers • A sneak peek at DC universe’s next animated movie: Wonder Woman: Bloodlines • From the DC vault: Bonus cartoon • And more

Chernobyl
Släpps på DVD & Blu-ray 21/10
Denna gripande miniserie i fem delar med Jared Harris, Stellan Skarsgård och Emily Watson i rollerna, skildrar den fruktansvärda historien om den värsta katastrof som någonsin orsakats av människan: den kraftiga explosion som inträffade 1986 vid Tjernobyls kärnkraftverk i dåvarande Sovjetunionen.
”Chernobyl” berättar med hjärta, kunskap och på ett obönhörligt sätt om Tjernobylolyckan. Det är en detaljerad, emotionellt intensiv, kompakt och realistisk miniserie som stirrar sitt ämne i vitögat och inte viker undan blicken en sekund.”
– Expressen 5 av 5 –
Extramaterial DVD & Blu-ray: Behind-the-Curtain Featurette: Director Johan Renck talks about bringing the epic miniseries to life • Meet the Key Players: Jared Harris, Stellan Skarsgård and Emily Watson discuss the characters they portray • What Is Chernobyl? • Cast and crew, including writer/executive producer Craig Mazin, discuss the real-life Chernobyl disaster • Pivotal Moment – The Trial: The climactic scene is explored in this short special • Script-to-Screen Featurette: Director Johan Renck describes the making of one of the most harrowing scenes in Chernobyl.

LEGO DC Batman: Familjen först
Originaltitel: LEGO DC Batman: Family Matters
Släpps på DVD & Blu-ray 21/10
När Bat-familjen får mystiska meddelanden måste hjältarna skynda sig för att hinna stoppa den ondskefulle Red Hood som är i färd med att samla alla skurkar i Gotham City för att hämnas på Dark Knight. Dessutom ställs Gotham inför ett nytt hot när den farliga och allseende roboten Brother Eye börjar övervaka staden.

Deadwood – The Movie
Släpps på DVD & Blu-ray 28/10
I denna originalfilm som bygger på den Emmy-belönade HBO-serien, återförenas David Milchs oförglömligt dekadenta karaktärer i kölvattnet efter att South Dakota blivit en självständig stat. Gamla synder kräver sin hämnd, tidigare fejder blossar upp på nytt och lojaliteter sätts på prov när den moderna världen tränger sig på i den avlägsna, laglösa staden.
I rollerna: Molly Parker, John Hawkes, Timothy Olyphant, Ian McShane, Paula Malcomson m fl.
Extramaterial DVD & Blu-ray: DEADWOOD: THE UNSPOKEN SUBJECT Talking all things Deadwood with creator David Milch and the cast, including Ian McShane, Timothy Olyphant and others.

Paw Patrol säsong 4 / volym 10
Släpps på DVD 28/10
Välkommen till Äventyrsbukten! Om någonting har gått snett, kommer PAW Patrol och löser allting lätt! Inget jobb är för stort för polisvalpen Chase, brandmannen Marshall, byggaren Rubble, piloten Skye, dykaren Zuma, återvinnaren Rocky och snöröjaren Everest. Följ med på deras många spännande räddningsuppdrag i Äventyrsbukten!
DEN ROLIGA FESTEN & ANDRA ÄVENTYR
Det är fest i Äventyrsbukten och Alex är värd när piñatan stjäls. Ryder och Paw Patrol kallas in för att lösa mysteriet och rädda den roliga festen! Men vem är boven?
Alla talar svenska.

Scooby-Doo! Tillbaka till Zombie-ön
Originaltitel: Scooby-Doo! Return to the Zombie Island
Släpps på DVD 28/10
Kliv ombord och häng med Scooby-Doo och gänget när de löser mysteriet med zombie-ön i ett helt nytt filmäventyr –uppföljaren vi väntat på i 20 år!
Extramaterial: The New Scooby-Doo Mysteries Episode Ghosts of the Ancient Astronauts, Part 1 What’s New, Scooby-Doo? • Episode Mummy Scares Best

Warrior säsong 1
Släpps på DVD & Blu-ray 28/10
Denna råa, sexiga och actionspäckade serie utspelar sig i 1800-talets San Francisco under de brutala så kallade Tongkrigen. Serien bygger på ett manus av den legendariske Bruce Lee och följer en ung, begåvad kampsportare som emigrerar från Kina och blir värvad som lakej till en mäktig, kriminell familj i Chinatown.
Extramaterial: Inside Warrior—get an up-close look at each episode

Nya samlingsboxar

Godzilla 1 & 2
Släpps på DVD & Blu-ray 14/10
Godzilla (2014)
This spectacular adventure puts Godzilla, the world’s most famous monster, against malevolent creatures that, bolstered by humanity’s scientific arrogance, threaten our very existence.
Godzilla: King of Monsters (2019)
The most powerful creature the world has ever known returns to challenge a battery of god-sized monsters in this epic action adventure… and the fate of humanity hangs in the balance!
Extramaterial Blu-ray: Godzilla King of Monsters: Monster tech: Monarch joins the fight • Godzilla: A whole new level of destruction – Ancient enemy: the M.u.t.o.s

The Conjuring Universe – 6-Film Collection
Släpps på DVD & Blu-ray 28/10
Innehåller:
• The Conjuring (2013)
• The Conjuring 2 (2016)
• Annabelle (2014)
• Annabelle: Creation (2017)
• Annabelle Comes Home (2019)
• The Nun (2018)
Extramaterial DVD: Behind the Scenes: The Werewolf
Extramaterial Blu-ray: Deleted Scenes Featurettes: The Artifact Room and the Occult • The Light and the Love • Behind the Scenes: The Ferryman/Demon, The Bloody Bride, The Werewolf

Nytt på 4K UHD

The Shining
Släpps på 4K UHD 28/10
Academy Award winner Jack Nicholson and Shelley Duvall star in director Stanley Kubrick’s adaptation of Stephen King’s disturbing blockbuster horror novel. Writer Jack Torrance (Nicholson), a former alcoholic, accepts a job as the winter caretaker for a hotel high in the Rocky Mountains, isolating him, his wife (Duvall) and their psychic young son until spring. But when the first blizzard blocks the only road out, the hotel’s stored energy from Devil past deeds begins to drive Jack insane… and there may be no escape for his family in this haunting story of madness, memory and violence.
Extramaterial: Commentary by Steadicam Inventor/Operator Garrett Brown and Historian John Baxter • Vivian Kubrick’s Documentary The Making of The Shining with Optional Commentary • 3 Mesmerizing Featurettes: View from the Overlook: Crafting The Shining, The Visions of Stanley Kubrick and Wendy Carlos, Composer.

© Twentieth Century Fox

print

Våra samarbetspartners