FANTASTISKA VIDUNDER: GRINDELWALDS BROTT bland Twentieth Century Fox Home Entertainment aprilnyheter

Klicka på bilden, för att se hela bilden

FILM

Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott
Originaltitel: Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald
Släpps på DVD, Blu-ray, 3D Blu-ray, Blu-ray Extended Cut & 4K UHD 1/4
Välkommen tillbaka till Hogwarts magiska värld! Newt Scamander anlitas av Albus Dumbledore på Hogwarts för att bekämpa den onde trollkarlen Gellert Grindelwald, vars planer på att härska över alla icke-magiska varelser hotar att splittra hela trollkarlsvärlden. I rollerna: Eddie Redmayne, Jude Law, Johnny Depp mfl.
Extramaterial DVD: Fantastic Special Feature: Le Ministére des Affaires Magiques: The French Ministry
Extramaterial Blu-ray & 4K UHD: Explore the magical world created by J.K. Rowling and brought to life on-screen by extraordinarily talented filmmakers, and discover which actors were fans before becoming wizards on-screen. Then, unlock the surprising secrets behind key moments in the film. • Deleted Scenes.
Blu-ray Extended Cut: Includes an extended cut of the film with more than seven minutes of deleted scenes added. Also featured is an audio introduction by director David Yates and over an hour of fantastic special features.

Annihilation
Släpps på DVD & Blu-ray 8/4
Biologen och f.d. yrkessoldaten Lena (Natalie Portman) chockas när hennes försvunne make (Oscar Isaac) återvänder svårt sjuk efter ett hemligt uppdrag i ”The Shimmer”, en mystisk karantänzon som ingen återvänt ifrån. Nu måste Lena och hennes team ta sig in i en vacker men livsfarlig värld full av muterade landskap och varelser för att stoppa det växande fenomen som hotar allt liv på jorden. I rollerna: Natalie Portman, Jennifer Jason Leigh, Tessa Thompson, Tuva Novotny m fl.
Extramaterial Blu-ray: For Those That Follow • Refractions • Shimmer: Shooting on Location • Vanished into Havoc: Visual and Special Effects • And More!

Aquaman
Släpps på DVD, Blu-ray, 3D Blu-ray & 4K UHD 29/4
Aquaman skildrar den ursprungliga berättelsen om Arthur Curry, hälften människa och hälften atlant, som ger sig ut på sitt livs resa för att ta reda på om han är värdig att bli det han föddes att vara … kung. I rollerna: Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Nicole Kidman, Dolph Lundgren m fl. Regi: James Wan.
Extramaterial DVD: JAMES WAN: WORLD BUILDER – James Wan has created one of DC’s most ambitious films. With his help, we’ll take a deeper look at the inherent challenges James faced in both performances and visual effects in order to bring a new world to life.
Extramaterial Blu-ray & 4K UHD: DIVE INTO MORE THAN 60 MINUTES OF BEHIND-THE-SCENES ACTION WITH THE KING OF THE SEVEN SEAS (IN 2D)! Exclusive Sneak Peek of SHAZAM! • GOING DEEP INTO THE WORLD OF AQUAMAN: Explore the Making of the Movie • BECOMING AQUAMAN: Enter the World of Jason Momoa • DARK DEPTHS OF BLACK MANTA: Discover the History of Aquaman’s Deadliest Foe • AND MORE!

TV

Scooby-Doo! And the curse of the 13th Ghost
Släpps på DVD 1/4
Allt började en sommar när Scooby-Doo, Shaggy och Daphne i hemlighet spårade upp de 13 läskigaste spökena i världen och lyckades fånga alla utom ett. Så länge det trettonde spöket härjar fritt måste gänget låta hemligheterna bero och avsluta vad de påbörjat, en gång för alla. Gör dig redo för förskräckliga bilfärder, kristallkulor och fasansfulla förbannelser i denna rysligt roliga originalfilm!
Extramaterial: Vintage Cartoons: To All the Ghouls I’ve Loved Before • Horror – Scope Scoob

PAW Patrol: Mighty Pups
Släpps på DVD 8/4
En meteorit landar på jorden och ger valparna superkrafter som de får användning av på ett superhjälteuppdrag – att hindra Borgmästare Överdängare och hans brorson Harold från att ta över Äventyrsbukten.
Alla talar svenska.

DCU Reign of Supermen
Släpps på DVD & Blu-ray 15/4
Några månader efter Supermans död anländer fyra superhjältar till Metropolis: metodiska Eradicator, kaxiga Superboy, hammarsvingande Steel och hybriden Cyborg Superman. Medan Justice League kämpar för att anpassa sig till livet efter Kal-El är det bara en tidsfråga innan mörka krafter slår till ifrån skuggorna.
Extramaterial DVD: Sneak Peek at DC Universe’s Next Animated Movie: JUSTICE LEAGUE VS. THE FATAL FIVE
Extramaterial Blu-ray: LUTHOR: THE GREATEST NEMESIS • A Sneak Peek at DC Universe’s Next Animated Movie: JUSTICE LEAGUE VS. THE FATAL • FIVE FROM THE DC COMICS VAULT – 2 BONUS CARTOONS

PAW Patrol säsong 4 / volym 4
Släpps på DVD 29/4
Välkommen till Äventyrsbukten! Om någonting har gått snett, kommer PAW Patrol och löser allting lätt! Inget jobb är för stort för polisvalpen Chase, brandmannen Marshall, byggaren Rubble, piloten Skye, dykaren Zuma, återvinnaren Rocky och snöröjaren Everest. Följ med på deras många spännande räddningsuppdrag i Äventyrsbukten!
KUNGATRONEN & ANDRA ÄVENTYR
PAW Patrol står inför sitt största äventyr någonsin! Sweetie har stulit Barkingburgs kungliga tron för att styra världen och nu måste alla valparna hjälpas åt för att stoppa Sweeties senaste påhitt.

The Last Ship säsong 5
Släpps på DVD & Blu-ray 29/4
Världen håller äntligen på att återhämta sig efter det dödliga virus som nästan utrotade jordens befolkning, men det politiska läget är fortfarande ostadigt. Den femte säsongen av The Last Ship bjuder på ännu mer action och spänning, men i grunden belyser den också de kostnader som kommer med ett långvarigt krig, liksom priset som betalas av dem som utkämpar det.
Extramaterial: Inside The Last Ship • Tales from the Bridge

Nyheter på 4K UHD

Jurtjyrkogården 30th Anniversary
Släpps på 4K UHD 8/4
Släpps även på DVD, Blu-ray & Limited Edition Blu-ray Mondo Steelbook 8/4
I denna gastkramande film, baserad på den kultförklarade skräckromanen av Stephen King, följer vi familjen Creeds tragiska öde. Efter att familjens katt dör tipsar en vänlig granne om att begrava den på en mystisk begravningsplats i närheten, men när katten återuppstår släpps en outsäglig ondska lös som frammanar helvetets alla kval. Ibland, tycks det, är döden att föredra. I rollerna: Dale Midkiff, Denise Crosby, Fred Gwynne m fl. Regi: Mary Lambert.
Stephen King har en cameo-roll som präst – två pressbilder med King finns att ladda ner via länken nedan.
Extramaterial Blu-ray & 4K UHD: Fear and remembrance • Revisitation – new interview with Mary Lambert • 3 new behind-the-scenes image galleries • Commentary by director Mary Lambert • Stephen King territory • The characters • Filming the horror

Alien 40th Anniversary
Släpps på 4K UHD 22/4
Släpps även på Limited Edition Blu-ray Steelbook 8/4
För att fira 40-årsjubiléet av Ridley Scotts banbrytande klassiker släpper 20th Century Fox filmen med en helt ny 4K Ultra HD-master.
Rymdskeppet Nostromos besättning besvarar en SOS-signal från en avlägsen planet, och upptäcker då en dödlig livsform som förökar sig i människokroppar. Nu tvingas besättningen slåss för både sin egen och hela mänsklighetens överlevnad.
Extramaterial: Introduction by Ridley Scott • Audio Commentary by Director Ridley Scott, Cast and Crew • Audio Commentary by Ridley Scott (Theatrical Version Only) • Final Theatrical Isolated Score by Jerry Goldsmith • Composer’s Original Isolated Score by Jerry Goldsmith • Deleted and Extended Scenes

Nyheter på Blu-ray

Flashdance
Släpps på Blu-ray 8/4
Musiken, dansen, romantiken, benvärmarna …what a feeling! Återupplev dramatiken när Alex målmedvetet kämpar sig bort från svetsning och strippdans och lyckas komma in på en dansutbildning. Flashdance, 80-talets stora populärkulturella filmhändelse, är tillbaka med modet, musiken och mycket mer! I rollerna: Jennifer Beals, Michael Nouri, Lilia Skala m fl. Regi: Adrian Lyne.

Primal Fear
Släpps på Blu-ray 8/4
Martin Vail är en självsäker och skarpsinnig försvarsadvokat som är van vid att konstruera och sälja in sanningar, gärna i medias rampljus. När han hör talas om det brutala mordet på en katolsk ärkebiskop, beslutar han sig genast för att försvara den obemedlade altarpojke som står anklagad. Men Vail upptäcker snart att inget är vad det ser ut att vara, och fastnar istället i en härva av svek, lögner och korruption. I rollerna: Richard Gere, Laura Linney, Edward Norton m fl.

The Ring
Släpps på Blu-ray 8/4
Det börjar som en vandringssägen: ett videoband som får alla som tittar på det att dö inom sju dagar. Men när fyra ungdomar dör exakt en vecka efter att ha tittat på filmen, letar reportern Rachel Keller upp bandet – och tittar på det. Nu har Rachel bara sju dagar på sig att avslöja sanningen… I rollerna: Naomi Watts, Martin Henderson, Brian Cox m fl. Regi: Gore Verbinski.

The Ring Two
Släpps på Blu-ray 8/4
För att undfly hemska minnen flyttar Rachel Keller och hennes son till Oregon. Men när ett mystiskt videoband hittas på en brottsplats inser Rachel att Samara har återvänt för att fortsätta plåga dem. Rachel tvingas till en kamp på liv och död mot Samara för att rädda sig själv och sin son. I rollerna: Naomi Watts, David Dorfman, Sissy Spacek m fl. Regi: Hideo Nakata.

Ombytta roller
Originaltitel: Trading Places
Släpps på Blu-ray 8/4
Vad händer när en affärsman från Wall Street stöter ihop med en slipad skojare från gatan? Det får du se i denna komediklassiker som blev det stora genombrottet för de två Hollywoodstjärnorna Eddie Murphy och Jamie Lee Curtis. Den hyllade regissören John Landis har skapat en berättelse om en misslyckad bedragare (Murphy) som byter liv med en välbärgad investerare (Dan Akroyd). Två mäktiga män (Don Ameche och Ralph Bellamy) sätter hjulet i rullning med ett vågat vad … och sedan blir komedin bara bättre och bättre! I rollerna: Eddie Murphy, Dan Aykroyd, Ralph Bellamy m fl. Regi: John Landis.

Vanilla Sky
Släpps på Blu-ray 8/4
David Aames är en ung, snygg och framgångsrik affärsman som kan få precis allt han drömmer om. Ändå känns det som om något saknas i hans liv. När David en kväll möter sina drömmars kvinna tror han att han äntligen funnit vad som saknades. Men ett ödesdigert möte med en svartsjuk älskare vänder hastigt upp och ner på Davids hela tillvaro och han kastas ut på en svindlande färd kantad av romantik, sex, svek och drömmar … mot en chockerande upplösning som du sent kommer att glömma. I rollerna: Tom Cruise, Penélope Cruz, Cameron Diaz m fl. Regi: Cameron Crowe.

Nya samlingsboxar

Fantastiska vidunder 1 & 2
Släpps på DVD & Blu-ray 1/4
Fantastiska vidunder och var man hittar dem
(Originaltitel: Fantastic Beasts and Where to Find Them)
Something mysterious is leaving a path of destruction in the streets of 1926 New York, threatening to expose the wizarding community. Newt Scamander arrives in the city nearing the end of a global excursion to research and rescue magical creatures. When unsuspecting No-Maj Jacob Kowalski inadvertently lets some of Newt’s beasts loose, a band of unlikely heroes must recover the missing beasts before they come to harm, but their mission puts them on a collision course with dark forces.
Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott
(Originaltitel: Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald)
After the powerful Dark wizard Gellert Grindelwald escapes from custody, Magizoologist Newt Scamander is called upon by Hogwarts professor Albus Dumbledore once again. Facing unforeseen dangers, Newt must find a way to stop Grindelwald, whose plan for pure-blood wizards to rule over non-magical beings threatens to divide the entire wizarding world.

Ice Age / Rio / Alvin och gänget / Gustaf 4-Movie Collection
Släpps på DVD 15/4
Ice Age:
Join the coolest and most outrageously funny animated creatures of all time as they undertake an exciting, outlandish adventure! Heading south to avoid a bad case of global frostbite, a group of migrating misfit creatures embarks on a hilarious quest to reunite a human baby with his tribe.
Rio:
In this high-flying animated comedy, Blu, an exotic pet bird, believes he’s the last of his kind – until he learns he has a female counterpart in Rio de Janeiro and sets out on the adventure of a lifetime to meet her!
Alvin och gänget:
When David, a songwriter, opens his home to a talented trio of chipmunks, they become music sensations. But when a greedy record producer intends to exploit the “boys”, Dave must use a little ingenuity — and a lot of mischief — to get his family back before it’s too late!
Gustaf:
Everyone’s favorite wisecracking feline, GARFIELD, is livin’ large until his owner Jon falls for a beautiful veterinarian and adopts a sweet pup named Odie. Garfield appears to be in the doghouse, but when Odie is abducted, it’s the fat cat to the rescue!

The Last Ship säsong 1-5
Släpps på DVD & Blu-ray 29/4
In the epic drama THE LAST SHIP, a global catastrophe has nearly decimated the world’s population. The Navy destroyer USS Nathan James avoids falling victim to the devastating virus; the crew and its captain must find a way to pull humanity from the brink of extinction. Based on William Brinkley’s popular novel, THE LAST SHIP is a riveting, action packed drama starring Eric Dane, Rhona Mitra, Adam Baldwin, Bridget Regan, Charles Parnell, Travis Van Winkle, Marissa Neitling, Christina Elmore, Jocko Sims, Bren Foster, and Kevin Michael Martin. The series is produced by Turner’s Studio T in association with Platinum Dunes, whose partners – blockbuster filmmaker Michael Bay, Brad Fuller and Andrew Form serve as executive producers with creator-showrunners Steven Kane and Hank Steinberg alongside executive producer Jack Bender for Season 1; Jack Bender as executive producer and director for Season 2; Paul Holahan and Michael Katleman as executive producers and directors for Season 3; Paul Holahan as executive producer and director for Seasons 4 and 5. Kane also serves as showrunner for the series having previously served alongside Steinburg for the first three seasons.
Extramaterial: Tales from the Bridge • Audio Commentaries • Inside the Episodes • Cast Interviews • Behind the Scenes Featurettes

© Twentieth Century Fox

print

Våra samarbetspartners