JOJO RABBIT bland Twentieth Century Fox Home Entertainments majnyheter

Klicka på bilden, för att se hela bilden

FILM

Jojo Rabbit
Släpps för digitalt köp 18/5, på VOD, DVD, Blu-ray & 4K UHD 1/6
En ensam tysk pojkes världsbild vänds upp och ned när han upptäcker att hans ensamstående mor gömmer en ung, judisk flicka på vinden. Med hjälp endast av sin idiotiska, imaginära vän, Adolf Hitler, tvingas Jojo konfrontera sin naiva patriotism. I rollerna: Roman Griffin Davies, Scarlett Johansson, Sam Rockwell m fl.
“Jojo Rabbit” Oscar-belönades för Bästa manus efter förlaga (Taika Waititi) och var nominerad i kategorierna Bästa film (Carthew Neal & Taika Waititi), Bästa kvinnliga biroll (Scarlett Johansson), Bästa scenografi (Ra Vincent & Nora Sopková), Bästa klippning (Tom Eagles) och Bästa kostym (Mayes C Rubeo).
Extramaterial Blu-ray & 4K UHD: Inside Jojo Rabbit • Audio Commentary by TAIKA WAITITI • Deleted Scenes and More!

TV

Legacies säsong 1
Släpps på DVD 11/5
De ikoniska hjältarna och skurkarna från The Vampire Diaries och The Originals lämnade ett tidlöst kärleks- och familjearv efter sig, som lever vidare i Legacies – ett spännande drama om nästa generations övernaturliga varelser vid Salvatore School for the Young and Gifted. Ska dessa unga häxor, vampyrer och varulvar bli hjältarna de så gärna vill vara, eller skurkarna de föddes till att bli? I rollerna: Danielle Rose Russell, Matthew Davis, Aria Shahghasemi, Quincy Fouse m fl.

PAW Patrol säsong 5 / volym 5
Släpps på DVD 25/5
Välkommen till Äventyrsbukten! Om någonting har gått snett, kommer PAW Patrol och löser allting lätt! Inget jobb är för stort för polisvalpen Chase, brandmannen Marshall, byggaren Rubble, piloten Skye, dykaren Zuma, återvinnaren Rocky och snöröjaren Everest. Följ med på deras många spännande räddningsuppdrag i Äventyrsbukten!
DEN TOKIGA ELEFANTEN & ANDRA ÄVENTYR
Ett dånande ljud i djungeln gör elefanterna Molly och Happy oroliga och skrämmer djungelns apor. Carlos och Tracker måste snabbt få hjälp av Paw Patrol för att lösa mysteriet med det dånande ljudet.
Alla talar svenska.

Nytt på 4K UHD

Star Wars: Episod I – Det mörka hotet
Originaltitel: The Phantom Menace
Släpps på 4K UHD 4/5
Jedi-riddarna Obi-Wan Kenobi och Qui-Gon Jinn undsätter drottning Amidala, härskare på en fredlig planet som invaderats av Handelsfederationens arméer. Under flykten träffar de nioårige Anakin Skywalker, ett underbarn med en ovanligt stark förmåga att behärska
Kraften. I rollerna: Ewan McGregor, Liam Neeson, Natalie Portman m fl. Regi: George Lucas.
Extramaterial 4K UHD: Blu-ray Disc (Movie + Bonus Features) • Audio Commentary by George Lucas, Rick McCallum, Ben Burtt, Rob Coleman, Dennis Muren and Scott Squires • Archival Commentary by the Cast & Crew • Bonus Disc • Conversations: Doug Chiang Looks Back • Discoveries From Inside: Models & Miniatures • George Lucas On The Digital Revolution

Star Wars: Episod II – Klonerna anfaller
Originaltitel: Attack of the Clones
Släpps på 4K UHD 4/5
När Jedi-lärlingen Anakin Skywalker anlitas för att skydda senator Padmé Amidala förälskar han sig i henne, och upptäcker samtidigt en mörkare sida av sig själv Obi-Wan Kenobi avslöjar en hemlig armé av klonsoldater och galaxen hotas nu av fullskaligt krig. I rollerna: Ewan McGregor, Hayden Christensen, Natalie Portman m fl. Regi: George Lucas.
Extramaterial 4K UHD: Blu-ray Disc (Movie + Bonus Features) • Audio Commentary By George Lucas, Rick McCallum, Ben Burtt, Rob Coleman, Pablo Helman, John Knoll And Ben Snow • Archival • Audio Commentary By The Cast And Crew • Bonus Disc • Conversations: Sounds In Space • Discoveries From Inside: Costumes Revealed • The Art Of Attack Of The Clones • Making-of-Collection

Star Wars: Episod III – Mörkrets hämnd
Originaltitel: Revenge of the Sith
Släpps på 4K UHD 4/5
Klonkrigen rasar i galaxen. Den ondskefulle Sithlorden Darth Sidious tar kontroll över republiken och gör Anakin Skywalker till sin mörke lärling, Darth Vader, och Obi-Wan Kenobi tvingas möta sin forne vän i en episk ljussabelduell. I rollerna: Ewan McGregor, Hayden Christensen, Natalie Portman m fl. Regi: George Lucas.
Extramaterial 4K UHD: Blu-ray Disc (Movie + Bonus Features) • Audio Commentary by George Lucas, Rick McCallum, Rob Coleman, John Knoll and Roger Guyett • Archival Audio Commentary by the Cast and Crew • Bonus Disc • Conversations: The Star Wars That Almost Was • Discoveries from Inside: Holograms & Bloopers • Making-of-Collection

Star Wars: Episod IV – Stjärnornas krig
Originaltitel: Star Wars / Star Wars – A New Hope
Släpps på 4K UHD 4/5
Den unge gårdspojken Luke Skywalker slungas rakt ut i äventyret när han fångar upp ett nödrop från den tillfångatagna prinsessan Leia och ger sig ut på det farliga uppdraget att rädda henne från Darth Vader och det ondskefulla Imperiet. I rollerna: Mark Hamill, Harrison Ford, Carrie Fisher m fl. Regi: George Lucas.
Extramaterial 4K UHD: Blu-ray Disc (Movie + Bonus Features) • Audio Commentary by George Lucas, Carrie Fisher, Ben Burtt and Dennis Muren • Archival Audio Commentary by the Cast and Crew • Bonus Disc • Conversations: Creating A Universe • Discoveries From Inside: Weapons & The First Lightsaber • Anatomy Of A Dewback • Making-of-Collection

Star Wars: Episod V – Rymdimperiet slår tillbaka
Originaltitel: The Empire Strikes Back
Släpps på 4K UHD 4/5
Rebellerna skingras efter Rymdimperiets attack mot deras bas på isplaneten Hoth. Han Solo och prinsessan Leia jagas av Rymdimperiets styrkor samtidigt som Luke utbildas av jedimästaren Yoda. Luke duellerar mot Darth Vader och får veta den hemska sanningen om sin bakgrund. I rollerna: Mark Hamill, Harrison Ford, Carrie Fisher m fl. Regi: Irvin Kershner.
Extramaterial 4K UHD: Blu-ray Disc (Movie + Bonus Features) • Audio Commentary by George Lucas, Irvin Kershner, Carrie Fisher, Ben Burtt and Dennis Muren • Archival Audio Commentary by the Cast and Crew • Bonus Disc • Conversations: The Lost Interviews • Discoveries From Inside: Matte Paintings Unveiled • Making-of-Collection

Star Wars: Episod VI – Jedins återkomst
Originaltitel: Return of the Jedi
Släpps på 4K UHD 4/5
Rymdimperiet förbereder sig för att krossa Rebellerna med hjälp av en förbättrad Dödsstjärna och Rebellstyrkorna svarar med en massiv attack mot rymdstationen. Luke Skywalker konfronterar Darth Vader i en sista, avgörande duell. I rollerna: Mark Hamill, Harrison Ford, Carrie Fisher m fl. Regi: Richard Marquand
Extramaterial Blu-ray: Blu-ray Disc (Movie + Bonus Features) • Audio Commentary By George Lucas, Carrie Fisher, Ben Burtt, and Dennis Muren • Archival Audio Commentary by The Cast and Crew • Bonus Disc • Conversations: The Effects • From Inside: The Sounds of Ben Burtt • Classic Creatures: Return Of The Jedi • Making-of-Collection

© Twentieth Century Fox Home Entertainment

print

Våra samarbetspartners