WALTER TROUT i ny video där fans från hela världen visar bilder från sin Coronakarantän

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Walter Trout och Provogue Records/Mascot Label Group presenterar en ny musikvideo för hans låt We’re All In This Together som visar bilder från fans världen runt som beskriver deras situation i coronapandemins karantän.

För några veckor sedan postade Walter ett meddelande till sina fans som löd: “Alla på vår jord lever i en situation vi aldrig trodde vi skulle behöva uppleva och där miljoner av oss måste hålla oss hemma. Läkare, sjuksköterskor, sjukhusanställda och andra med riskfyllda arbeten riskerar sina liv för att bota de som insjuknat. Vi befinner oss i en tid då vi gemensamt måste kämpa för att utrota detta virus en gång för alla. Jag vill visa att människor jorden runt gör det dom ska för att bekämpa detta virus i en musikvideo till min låt We’re All In This Together. Det skulle betyda mycket för mig om du tog dig tid att ta en bild eller video av dig själv, hemma, på din arbetsplats inom sjukvården eller vilken annan plats där du är delaktig i denna kamp och där visar upp en lapp eller skylt som visar varifrån du kommer.”

Resultatet av denna uppmaning ger oss en glimt av vår jords befolkning då vi navigerar i denna utmanande tid. En tid då möjligheten för musiker att ta sin konstform upp på en scen, tillfälligt stoppats för att ge jorden en chans att återhämta sig. Gör Walter och alla som bidragit sällskap genom att se videon som fångar en tid vi aldrig någonsin trodde vi skulle bli verklighet.

Till slut ett tillägg om en ledare som Walters fru och tillika manager skrivit o kraften i levande musik som du kan läsa här.

© Mascot Label Group

print

Våra samarbetspartners