LALEH släpps singeln Det kommer bli bra i april

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Det finns ingen som kan ingjuta pepp, glädje och hoppfullhet som denna unika artist och som nu är tillbaka med ännu ett storslaget verk. Nya singeln ”Det Kommer Bli Bra” är en sprudlande och mäktig låt och det finns ingen tvekan om att den kommer att bli ett självklart stående inslag i våra liv i otaliga år framöver.

Lalehs magiska förmåga att skriva låtar som går rakt in i hjärtat går helt enkelt inte att värja sig från.

“Låten handlar om att hitta sin plats i världen och vara sig själv, men för att vara mig själv insåg jag att jag måste våga se sanningen i vitögat, så första raderna jag skrev blev “jag är bara en sten i havet, det är inte värre än så” och jag kände en lättnad. Barnen uppfostrar mig i låten och säger hur jag borde tänka och sakta men säkert började jag fatta vad texten skulle handla om.

Det är lite av en uppföljning på Bara få va mig själv, Tack förlåt och Goliat på något sätt, som en slags summering, att jag lovade att vara mig själv, sa tack till livet och fick inse att jag inte kan bära havet men jag kan vara en del av det. Sanningen gör en fri brukar man säga och jag känner mig fri och blir väldigt glad av att jag lyckades skriva färdigt den.”

Laleh
”Det Kommer Bli Bra” släpps digitalt på alla plattformar via Lost Army/AWAL den 17 april och är hämtad från ett nytt album som kommer i höst. Spara ner nya låten här för att få den direkt till din spellista när den släpps.

© PR & Beyond

print

Våra samarbetspartners