WILMER X kör livestream direkt från KB

Annons

Klicka för att se hela bilden

Rå oförfalskad rock på skånska, direkt från den klassiska scenen på Bergsgatan i Malmö. Den 25 april blir en högtidsdag för alla Wilmer X-fans med en livestream från legendariska KB.

För alla som hängt med sedan starten, för de som hakade på lite senare och för de som just upplevt det drastiskt höjda blodtryck som följer att höra ”Kör Dig Död” för första gången. Wilmer X är Nisse Hellberg, Jalle Lorensson, Thomas Holst, Sticky Bomb och Janne Lindén, och nu kommer de hela vägen in i ditt vardagsrum!

Skånes mesta rockare kommer bjuda på en sällan skådad hitkavalkad, men också några smalare obskyra låtar som de inte brukar spela så ofta. Helt enkelt ett måste för alla Wilmer X-fans!

“Wilmer X hade egentligen inga planer på att ställa sej på scenen den närmaste tiden, men omständigheterna gör nu att vi med glädje omprövar det beslutet. Vi ser fram emot att liva upp tillvaron för vår publik och oss själva med en timmas ren, rak Rock’n’Roll från Sveriges bästa livescen. Vi ses framför skärmen!” – Nisse Hellberg

Lördag 25 april blir det drygt en timmes livestreamad konsert direkt från KB i Malmö. En konsert du kan se direkt på Sydsvenskan.se, YouTube, Twitch samt bandets/KB:s/United Stages Facebook-sidor.

Konserten är ett samarbete mellan United Stage Artist, Kulturbolaget, Hippmedia, Tune AB och mediepartner Sydsvenskan.

Stödbiljetter är släppta via Kulturbolaget.se i skrivande stund.

Wilmer X
Direkt från KB
25 april
21:00

© United Stage Artist

Skriv ut sidan

Våra samarbetspartners