ERIC S feat MICHAEL RAPPORT släpper soundtracket till den globala virus-pandemi som nu skakar världen!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Michael Rapaport lånar ut sin röst till det som kan bli soundtracket till virus-pandemin globalt!

Michael Rapaport, en frispråkig och ytterst verbal skådis, regissör och podcaster med över 30 år i branschen lånar ut sin röst till det vi tror kan bli en global uppmaning att ta virus-spridning på största allvar och stanna hemma. Detta tal publicerades nyligen på hans plattformar som en hälsning till föräldrar kring deras barn och samplades snabbt av svenska producenten Eric S som la ut en version på Youtube. Reaktionerna blev snabbt så positiva att det togs ett beslut inom 24 timmar för alla involverade att släppa denna officiellt. Nu är den här. Michael Rapaport själv lägger till; “We can beat this virus together worldwide if we all just Stay The Funk In The House!”

© Playground Music

print

Våra samarbetspartners