JAN MÅRTENSSON bland Wahlström & Widstrands juni- och julinyheter

Klicka på bilden, för att se hela bilden

I skuggan av Etna av Jan Mårtenson
Format: Inbunden, e-bok, ljudbok (uppläsare: Tomas Bolme)
Om boken: Äntligen! Francine har sagt ja till Johan Kristian Homan! Bröllopsresan går till Sicilien. Men det som börjar i glädje förbyts i tragedi. Narkotikasmuggling, en praktikants mystiska död och en internationell byggfirmas mörklagda affärer är ingredienser i Jan Mårtensons nya bok om den stillsamme antikhandlaren i Gamla stan. Kultur, historia, siciliansk mat och vin och Homans humoristiska observationer och samhällskritik bidrar till den färgstarka berättelsen.

Får jag följa med dig hem av Marie Aubert
Format: Inbunden, e-bok, ljudbok (uppläsare: Lo Kauppi)
Om boken: En sextonårig tjej smyger in i ett hus som inte är hennes. En ung kvinna får blåmärken och vet inte om hon tycker om det. En man åker till Sydamerika med sin fru för att adoptera en liten pojke, men fattar istället tycke för en äldre flicka. I Marie Auberts nio noveller är det en kort väg från längtan till skamlöshet och vidare till övertramp. Det handlar om människor i uppbrott – från vänskap, äktenskap och kärleksförhållanden. Alla gör saker de skäms över, men klamrar sig ändå fast vid föreställningen om att det finns något som är större än det de lämnar.

© Wahlström & Widstrand

print

Våra samarbetspartners