AYREON – proggrockarna släpper livealbum inför 12.000 fans från 64 länder

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Om den progressiva rockmusikens princip är att satsa allt oavsett utgången och att låta fantasin få fritt spelrum i den kreativa processen ja då är sångaren, multiinstrumentalisten och grundaren av Ayreon, Arjen Anthony Lucassen genrens titan!

Arjen Lucassen:
“Here is the final preview from the Electric Castle Live release for you… are you ready for this Amazing Flight in Space? Just watch this cool Hippie dude (me!) wipe the floor with that uncool Barbarian 🙂 And what a band! Oh… some friendly advice for your parents out there… please tell your kids not to follow the bad example of this crazy Hippie and his naughty water-pipe!”

En dokumentation av förra årets spektakulära framförande av Ayreons tredje platta Into The Electric Castle. Tilburgs 013 arena stod som värd (som den gjorde för Ayreon Universe några år tidigare) under fyra kvällar då Lucassen och hans band med ett antal celebra gäster firade 20-års jubileet av Into The Electric Castle inför 12 000 hänförda fans från sextiofyra olika länder.

Ayreon Electric Castle Live And Other Tales ges ut som trippel-LP/dubbel-CD+DVD/BD den 27 mars 2020 på Music Theories Recordings/Mascot Label Group!

© Mascot Label Group

print

Våra samarbetspartners