AYREON SLÄPPER FYRA STYCKEN VIDEOR SOM SKAPATS AV FANS FÖR THE SOURCE WILL FLOW

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Se samtliga videor här

Den 7 februari startade Ayreon en tävling via Facebook för “alla Ayreonauts som gillar att göra musikvideor”. Uppdraget var att göra en video för The Source Will Flow vilket är den tredje låten som släpps inför kommande albumet The Source. Här visas nu de fyra finalisterna.

Frontmannen Arjen Lucassen förklarar: “För ungefär en månad sedan så bad vi fans att göra en video för den atmosfäriska låten The Source Will Flow från det kommande Ayreon-albumet. Vi fick ett fantastiskt positivt gensvar från mer än hundra personer. Vi valde de fyra bästa som skickade oss fyra fantastiska videor. Sen tyckte vi det vore kul om våra fans valde vinnaren. Så gå gärna in och kolla och rösta på din favorit. Jag är otroligt nyfiken på vilken ni väljer och hoppas naturligtvis att ni också gillar musiken!”

Mellan den 23 och 30 mars kan tittarna rösta och bestämma vilken video de gillar bäst. Den video som får flest röster utses till vinnare. Det vinnande bidraget läggas sedan upp på Ayreons officiella You Tube-kanal och Facebook-sida. Vinnaren får även ta emot en mängd prylar med Ayreon-tema. Även de övriga finalisterna har att se frame mot massor av Ayreon-godsaker.

The Source Will Flow är hämtad från Ayreons kommande album The Source med gästartister som sångarna James LaBrie (Dream Theater), Simone Simons (Epica), Floor Jansen (Nightwish), Hansi Kürsch (Blind Guardian), Tobias Sammet (Edguy, Avantasia) och Russell Allen (Symphony X). The Source släpps 28 april på Ayreons nya bolag Mascot Label Group/Music Theories Recordings.

Ayreon – The Source
Chronicle 1: The ‘Frame
01. The Day That The World Breaks Down
02. Sea Of Machines
03. Everybody Dies
Chronicle 2: The Aligning Of The Ten
04. Star Of Sirrah
05. All That Was
06. Run! Apocalypse! Run!
07. Condemned To Live

CD2 – Chronicle 3: The Transmigration
08. Aquatic Race
09. The Dream Dissolves
10. Deathcry Of A Race
11. Into The Ocean
Chronicle 4: The Rebirth
12. Bay Of Dreams
13. Planet Y Is Alive!
14. The Source Will Flow
15. Journey To Forever
16. The Human Compulsion
17. March Of The Machines

DV- innehåll
01. The Day that the World Breaks Down (video)
02. Everybody Dies (lyric video)
03. Star of Sirrah (lyric video)
04. Run! Apocalypse! Run! (lyric video)
05. Behind The Scenes video
06. Interviews
07. 5.1 Audio Mix of the whole album

Ayreon Online
Facebook
Youtube

© Mascot Label Group Scandinavia

print

Våra samarbetspartners