JANNE SCHAFFER – MY MUSIC STORY: 50 års jubileum

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Välkomna till Scen Skåne Tranås på Österlen. En fantastisk scen på Klockarebacken mitt i byn vid dammen i Skåne Tranås. Janne Schaffer, legenden och världsgittaristen, kommer till scenen den 4/7 och firar 50 år som artist. Janne har spelat med ”alla”. Det blir fantastisk musik och massor av storys.

Övriga medverkande är Johan Boding, Frida Green o Peter Ljung

MY MUSIC STORY
”I år är det 50 år sen jag började som yrkesmusiker. Innan dess var det 13 år som hobby med vissa framgångar under popens 60-tal. Man kan säga att det är 2 karriärer dels som studiomusiker o dels som solist o låtskrivare. Den musikaliska resan innehåller en hel del, bl a 14 soloskivor, cirka 50 låtar med ABBA, 69 låtar med Ted Gärdestad, 43 år med Björn Json Lindh, musik till 3 filmer av Lasse Åberg samt all musik till Electric Banana band som i år funnits i 40 år. Föreställningen innehåller musik o berättelser från detta som jag lyckligtvis fått vara med om o som jag tycker är väldigt kul att få dela med mig av.”
Hälsningar Janne .

Ta gärna med egen stol och picknick. Det finns kaffeservering och enklare mat.

Välkomna!

© Julius Biljettservice

print

Våra samarbetspartners