IT CHAPTER TWO bland Twentieth Century Fox Home Entertainment januarinyheter

Klicka på bilden, för att se hela bilden

FILM

Crawl
Släpps på DVD & Blu-ray 6/1
När en kategori 5-orkan sveper in över Florida letar Haley (Kaya Scodelario) desperat efter sin far, som är skadad och instängd i krypgrunden under deras hus. Medan stormen tilltar och vattnet stiger tvingas de göra upp med ett ännu större hot som lurar under ytan. Producenten Sam Raimi (Evil Dead) och regissören Alexandre Aja (The Hills Have Eyes) bjuder på en ”actionladdad resa som biter ifrån.
Extramaterial Blu-ray: Inside the crossover: Elseworlds

Nyckeln till frihet
Originaltitel: The Shawshank Redemption
Släpps på DVD & Blu-ray 6/1
Äntligen på Blu-ray & DVD igen!
5 av 5 – ”En av världen bästa filmer”
– Moviezine –
”Red” Redding (Morgan Freeman) är en livstidsfånge som gjort sig hemmastadd innanför murarna i Maines Shawshank-fängelse. Andy Dufresne (Tim Robbins) är en nyintagen fånge, en tystlåten bankman som blivit oskyldigt dömd för mord. Men Andy är full av överraskningar, och den bästa sparar han till sist. Frank Darabont har skrivit och regisserat filmen som bygger på novellen Vårbedrift ur novellsamlingen Årstider av Stephen King.
Extramaterial DVD: Hope Springs Eternal: A Look Back at The Shawshank Redemption
Extramaterial Blu-ray: Commentary by Writer/Director Frank Darabont
• 2 Documentaries: • Hope Springs Eternal: A Look Back at The Shawshank Redemption • Shawshank: The Redeeming Feature • The Charlie Rose Show Segment Featuring Darabont, Tim Robbins and Morgan Freeman • Comic Spoof The SharkTank Redemption • Stills, Storyboards and Collectibles Galleries • Theatrical Trailer (in High Definition)

Ready or Not
Släpps för digitalt köp 13/1, på VOD, DVD & Blu-ray 27/1
READY OR NOT följer en ung nygift kvinna när hon tillsammans med sin nya mans rika, excentriska familj deltar i en uråldrig familjetradition. Det som först verkar vara en lek eskalerar till ett livsfarligt spel där alla måste kämpa för sitt liv.
Extramaterial DVD & Blu-ray: Let the Games Begin: The Making of Ready or Not • Gag Reel • Audio Commentary by Radio Silence and Samara Weaving • Gallery

Ad Astra
Släpps digitalt 20/1, på VOD, DVD, Blu-ray, Blu-ray Steelbook & 4K UHD 3/2
Astronauten Roy McBride (Brad Pitt) reser till utkanten av solsystemet för att hitta sin försvunne far och avslöja ett mysterium som hotar vår planets överlevnad. En resa som kommer att avslöja hemligheter som utmanar människans existens och vår plats i kosmos. I rollerna: Tommy Lee Jones, Donald Sutherland m fl. Regi: James Gray.
4 av 5 – ”Storslaget”
– Kulturnytt i P1 –
4 av 5 – ”Ad astra – snabb, snygg och optimerad för svindel”
– Kulturnyheterna, SVT –
Extramaterial Blu-ray, Blu-ray Steelbook & 4K UHD: Deleted scenes with optional commentary by James Gray: • To the stars • A Man named Roy • The crew of the cepheus • The art of Ad Astra • Reach to the stars • Audio Commentary by James Gray

IT Chapter Two
Släpps på DVD, Blu-ray, Blu-ray Steelbook & 4K UHD 20/1
27 år har gått sedan The Losers’ Club besegrade Pennywise och klubbens medlemmar har nu gått skilda vägar. Men när människor återigen börjar försvinna i Derry, Maine, ber Mike de andra att komma tillbaka till staden. Märkta av sitt förflutna måste de nu möta sina största rädslor för att förgöra Pennywise, som är farligare än någonsin, en gång för alla.
Extramaterial DVD: Behind-the-Scenes Featurette: Finding the Deadlights
Extramaterial Blu-ray & 4K UHD: Documentaries: The Summers of IT: Chapter One, You’ll Float Too and Chapter Two, IT Ends • Behind-the-Scenes Featurettes: This Meeting of the Losers’ Club Has Officially Begun, Pennywise Lives Again! Finding the Deadlights • Commentary by Director Andy Muschietti

TV

Arrow säsong 7
Släpps på DVD & Blu-ray 6/1
Fånge 4587. Det är Oliver Queens nya identitet på högsäkerhetsfängelset Slabside. Team Green Arrow skyddar Star City medan Oliver avtjänar sitt straff och allt är fridfullt … tills en ny och mystisk Green Arrow dyker upp. Oliver Queen pressas till gränsen och tvingas söka upprättelse medan han ifrågasätter vad det verkligen betyder att vara hjälte.
Extramaterial DVD: Special Features: Epic DC Super Hero Crossover Event with The Flash And Supergirl • Villains: Modes of Persuasion – In-depth Featurette Explores Your Favorite DC Super-Villains • 2 Additional Featurettes: Inside The Crossover: Elseworlds and Best of DC TV’s Comic-Con, Panels San Diego 2018 • Gag Reel • Deleted Scenes
Extramaterial Blu-ray: Special Features: Epic 3-part DC Super Hero Crossover Event with The Flash And Supergirl • Villains: Modes of Persuasion – In-depth Featurette Explores Your Favorite DC Super-Villains • 2 Additional Featurettes: Inside The Crossover: Elseworlds and Best of DC TV’s Comic-Con, Panels San Diego 2018 • Gag Reel • Deleted Scenes

Blindspot säsong 4
Släpps på DVD 20/1
Säsong fyra inleds med att Weller står på dödens rand och Remi återvänder från djupet av Janes inre. Reade försöker desperat att hitta Zapata, ovetandes om att hon har anslutit sig till den fientliga organisationen HCI Global. Samtidigt försöker Patterson bota Jane med Rich DotCom. De actionladdade uppdragen i säsong fyra leder teamet tvärs över Europa och Sydamerika.

The Kominsky Method säsong 1
Släpps på DVD 20/1
Se Oscar-belönade Michael Douglas och Alan Arkin som den tidigare välkände teatercoachen Sandy Kominsky och hans agent
sedan länge, Norman Newlander. De båda vännerna uppmuntrar varandra på ålderns höst i ett ungdomsfixerat Los Angeles. Det är upplagt för många skratt och gripande dramatik i serien om 8 avsnitt som skapats av Chuck Lorre.

Manifest säsong 1
Släpps på DVD 20/1
Både passagerare och besättning är lättade när Montego Air Flight 828 lyckas landa efter en turbulent men rutinmässig flygresa. Passagerarna blir snart varse om att fem år har passerat i deras liv och att deras familjer, vänner och kollegor sedan länge har gett upp hoppet om att hitta dem och gått vidare. I denna overkliga situation, har överlevarna fått en andra chans.

NCIS säsong 16
Släpps på DVD 20/1
I säsong 16 fortsätter teamet sitt uppdrag att upprätthålla nationens säkerhet och det börjar med en global sökinsats efter deras egen chef, Vance. Växande hot blir till privata angelägenheter när Bishop trotsar order och öppnar upp ett ouppklarat fall, ett militärsjukhus stängs ned på grund av en skjutning och Gibbs konfronteras av en före detta agent som kommer med en allvarlig varning…

PAW Patrol säsong 5 / volym 1
Släpps på DVD 27/1
Välkommen till Äventyrsbukten! Om någonting har gått snett, kommer PAW Patrol och löser allting lätt! Inget jobb är för stort för polisvalpen Chase, brandmannen Marshall, byggaren Rubble, piloten Skye, dykaren Zuma, återvinnaren Rocky och snöröjaren Everest. Följ med på deras många spännande räddningsuppdrag i Äventyrsbukten!
DE SÖTA KATTUNGARNA & ANDRA ÄVENTYR
Borgmästare Överdängare skapar falska nödsituationer i staden, men istället för att tillkalla PAW Patrol använder han sina kattungar så att de ska framstå som en bättre räddningspatrull än PAW Patrol.
Alla talar svenska

Ny samlingsbox

IT 2-film collection
Släpps på DVD & Blu-ray 20/1
IT (2017): In Derry, Maine, seven young friends unite against a terrifying supernatural creature that has been haunting their small town for centuries. Calling itself Pennywise the Dancing Clown, IT is a monster of unspeakable power that takes the form of everyone’s most horrific fears. Threatened by their worst nightmares, the only way these kids can survive IT is together.
IT CHAPTER TWO (2019): Twenty-seven years after the Losers’ Club defeated Pennywise, IT has returned. Now adults, the Losers have long since gone their separate ways, but with people disappearing again in Derry, Mike calls the others back home. Damaged by their past experiences, they must each conquer their deepest fears to destroy Pennywise – who has become deadlier than ever – once and for all. Includes Featurette
Extramaterial Blu-ray: IT Includes Special Features • IT Chapter Two Includes Commentary by Director Andy Muschietti

© Twentieth Century Fox

print

Våra samarbetspartners