TOLKIEN bland Twentieth Century Fox Home Entertainment novembernyheter

Klicka på bilden, för att se hela bilden

FILM

Tolkien
Släpps för digitalt köp 4/11, på VOD, DVD & Blu-ray 18/11
TOLKIEN skildrar den berömde författaren J.R.R. Tolkiens (Nicholas Hoult) uppväxt och åren då han finner vänskap, mod och motivation bland en grupp likasinnade i skolan. Vänskapsbanden blir starkare med åldern, men när första världskriget bryter ut riskerar brödraskapet att splittras. Tolkiens erfarenheter i unga år inspirerade honom till att senare skriva de numera legendariska romanerna om Midgård.
Extramaterial Blu-ray & DVD: Audio commentary by director Dome Karukoski • first look • deleted scenes • gallery

Stuber
Släpps för digitalt köp 11/11, på VOD 25/11
Gör dig redo för världens åktur: en komedi helt utan farthinder, fulltankad med action och glada skratt! Den fridsamme Uber-föraren Stu (Kumail Nanjiani) plockar upp en passagerare (Dave Bautista) som visar sig vara en polis mitt uppe i jakten på en skoningslös mördare. Stu kastas ut på en hetsig körning och får kämpa för att lyckas behålla liv, lem och sin femstjärniga rating.

TV

Elseworld del 1-3
Släpps på DVD 4/11
När Barry Allen och Oliver Queen (Stephen Amell) vaknar en morgon och upptäcker att de har bytt kropp med varandra, bestämmer de sig för att ta reda på vad som kan ha rubbat tidslinjen och orsakat något sådant. Och värre blir det när de försöker förklara saken för Flash-teamet, som inte alls tror på dem. Barry och Oliver inser att de behöver hjälp av Supergirl och tar sig till Smallville på Earth-38 där de träffar Karas kusin, Clark Kent (Tyler Hoechlin), och den orädda reportern Lois Lane (Elizabeth Tulloch).
Extramaterial: Inside the Crossover: Elseworlds

The Death & Return of Superman
Släpps på DVD & Blu-ray 11/11
Det fängslande äventyret The Death and Return of Superman bygger på DC:s hyllade berättelser och kommer här i oförkortad form som en enda, sammanhängande animerad långfilm med över två timmars oavbruten action.
Extramaterial Blu-ray: Long live superman an all-new documentary the death of superman: the brawl that topped them all featurette lex luthor: the greatest nemesis featurette from the dc vault: 6 bonus cartoons and more!

Wonder Woman: Bloodlines
Släpps på DVD & Blu-ray 11/11
Se den legendariska historien om den berömda Justice League-medlemmen Wonder Woman när hon kämpar för det goda med sitt svärd och det gyllene lassot. Hon bestämmer sig för att hjälpa en ung flicka som värvats till den livsfarliga organisationen Villainy, Inc., vars medlemmar planerar att invadera Themyscira, Wonder Womans hem.
Extramaterial DVD: A Sneak Peek at DC Universe’s Next Animated Movie: Superman: Red Son
Extramaterial Blu-ray: The Cheetah – Ferocious Archenemy • A Sneak Peek at DC Universe’s • Next Animated Movie: Superman: Red Son • From the DC Vault: • 2 Bonus Cartoons • And More!

The Big Bang Theory säsong 12
Släpps på DVD & Blu-ray 18/11
De briljanta bästisarna Leonard Hofstadter och Sheldon Cooper och deras supersmarta vänner samarbetar för att lösa vardagliga dilemman orsakade av universitetsvärlden, familjekriser och tv-spel. Men alla bra teorier leder fram till en slutsats. Den tolfte och sista säsongen av tv:s återkommande skrattfest kulminerar i 24 humorpackade avsnitt som tar komedigenren till nästa dimension…och vidare.
Extramaterial DVD & Blu-ray: 6 All-New Featurettes:• The Big Bang Theory’s Impact • The Big Bang Theory Cast Visits Ellen • Best of The Big Bang Theory Comic-Con 2018 Panel • The Sweet Spot • The Last Days of The Big Bang Theory • Unraveling the Mystery: A Big Bang Farewell Special • Gag Reel

Black Monday säsong 1
Släpps på DVD 25/11
Res tillbaka till 19 oktober 1987, eller ”Black Monday”, den värsta börskraschen i Wall Streets historia. Ingen har vetat orsaken – förrän nu. Detta är berättelsen om hur ett gäng outsiders gav sig på Wall Street och lyckades krascha världens största finanssystem, en Lamborghini-limousine – och glastaket. En skruvad komediserie med Don Cheadle, Andrew Rannells och Regina Hall.
Extramaterial: Disc 1: Spotlight on Black Monday • Don Cheadle on Black Monday • Regina Hall on Black Monday • Andrew Rannellson on Black Monday – Disc 2: Actor Notes I • Actor Notes II

A Cinderella Story: A Christmas Gift
Släpps på DVD 25/11
Kat Decker kan verkligen behöva ett julmirakel! Den blivande sångaren och låtskrivaren har stora drömmar … och ännu större problem. Hennes styvmor tvingar henne att uppträda som sjungande tomtenisse, men jobbet har en fördel: Nick, den nya, snygga tomten. Följ med Laura Morana, Greg Sulkin och Isabella Gomez i denna moderna tappning av en älskad klassiker.
Extramaterial: The Looks and Costumes of Christmas Wish • The Mic and the Stage

PAW Patrol: Valparna och piratskatten
Släpps på DVD 25/11
Ohoj landkrabbor, här kommer 6 piratäventyr med PAW Patrol!
Häng med när valparna upptäcker en hemlig piratgrotta och ger sig ut på skattjakt! De hindrar också ett spöklikt piratskepp från att segla iväg och dyker ner i Äventyrsbukten för nya fan-tass-tiska räddningsuppdrag.
Extramaterial: Includes these episodes: Pups and the Pirate Treasure • Pups and the Ghost Pirate • Pups Save the Bay • Pups Save a Goodway • Pups Save a Pool Day • Circus Pup-Formers
Alla talar svenska

Star Trek: Discovery säsong 2
Släpps på DVD & Blu-ray 25/11
Besättningen på U.S.S. Discovery besvarar en nödsignal från U.S.S. Enterprise och tillsammans med kapten Christopher Pike ger de sig ut för att undersöka sju märkliga röda ljussignaler och en hittills okänd varelse som kallas Röd Ängel. Besättningen måste samarbeta för att förstå vad ljusen betyder, medan Michael Burnham tvingas konfrontera sitt förflutna när hennes bror Spock återvänder.
Extramaterial Blu-ray & DVD: 9 behind-the-scenes featurettes • 2 Star Trek: short treks – the brightest star and runaway• audio commentary on select episodes • deleted/extended scenes • gag reel

The 100 säsong 6
Släpps på DVD 25/11
Efter 125 års kryosömn vaknar våra hjältar upp på en ny plats för att försöka börja om på nytt. Clarke och Bellamy (Eliza Taylor och Bob Morley) leder en grupp till den mystiska världen Sanctum i hopp om att få en nystart och äntligen hitta en fristad. Men när de snubblar över ett idylliskt samhälle inser de snart att allt på Sanctum inte är så perfekt som
det verkar.
Extramaterial: The 100 Season 6: Highlights from 2019 WonderCon

Nya samlingsboxar

Alien 6-Film Collection
Släpps på Blu-ray 4/11
Experience the ultimate in sci-fi terror with 6 Alien films, available together for the first time. This spectacular, scream-inducing collection includes
Prometheus, Alien, Aliens, Alien 3, Alien Resurrection and Ridley Scott’s newest chilling instalment, Alien: Covenant, bringing you ever closer toward discovering the mysterious origins of the deadliest creatures in cinematic history!

DC Comics 4-Film Collection
Släpps på DVD & Blu-ray 4/11
SHAZAM! Billy Batson is a streetwise 14-year-old who can magically transform into the adult Super Hero Shazam! simply by shouting out one word. His newfound powers soon get put to the test when he squares off against the evil Dr. Thaddeus Sivana.
AQUAMAN reveals the origin story of half-human, half-Atlantean Arthur Curry and takes him on the journey of his lifetime – to discover if he is worthy of who he was born to be…a king.
WONDER WOMAN Before she was Wonder Woman, she was Diana, princess of the Amazons. When an American pilot crashes on their shores and tells of a massive conflict raging in the outside world, she leaves her home. Fighting alongside man in a war to end all wars, Diana will discover her full powers…and her true destiny.
MAN OF STEEL™ A young boy learns he is not of this Earth. As a young man, he journeys to discover where he came from and what he was sent here to do. But the hero in him must emerge if he is to save the world from annihilation and become the symbol of hope for all mankind.

DC Comics 7-Film Collection
Släpps på DVD & Blu-ray 4/11
SHAZAM! Billy Batson is a streetwise 14-year-old who can magically transform into the adult Super Hero Shazam! simply by shouting out one word. His newfound powers soon get put to the test when he squares off against the evil Dr. Thaddeus Sivana.
AQUAMAN reveals the origin story of half-human, half-Atlantean Arthur Curry and takes him on the journey of his lifetime – to discover if he is worthy of who he was born to be…a king.
JUSTICE LEAGUE Fueled by his restored faith in humanity and inspired by Superman’s selfless act, Bruce Wayne enlists the help of his newfound ally, Diana Prince, to face an even greater enemy. Together they work quickly to find and recruit a team of metahumans to stand against this newly awakened threat. But despite the formation of this unprecedented league of heroes, it may already be too late to save the planet.
WONDER WOMAN Before she was Wonder Woman, she was Diana, princess of the Amazons. When an American pilot crashes on their shores and tells of a massive conflict raging in the outside world, she leaves her home. Fighting alongside man in a war to end all wars, Diana will discover her full powers…and her true destiny.
SUICIDE SQUAD It feels good to be bad… A team of the world’s most dangerous incarcerated super villains, with the most powerful arsenal at the government’s disposal, is sent off on a mission to defeat an enigmatic, invincible entity.
BATMAN V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE Gotham City’s formidable vigilante, Batman, takes on Metropolis’ revered savior, Superman, while the world wrestles with what sort of hero it really needs.
MAN OF STEEL™ A young boy learns he is not of this Earth. As a young man, he journeys to discover where he came from and what he was sent here to do. But the hero in him must emerge if he is to save the world from annihilation and become the symbol of hope for all mankind.

The Ring Trilogy
Släpps på Blu-ray 4/11
THE RING: It begins as just another urban legend – the whispered tale of a nightmarish videotape that causes anyone who watches it to die seven days later. But when four teenagers all meet with mysterious deaths exactly one week after watching just such a tape, investigative reporter Rachel Keller (Naomi Watts) tracks down the video…and watches it. Now, the legend is coming true, the clock is ticking and Rachel has just seven days to unravel the mystery of The Ring.
THE RING TWO: Academy Award nominee* Naomi Watts reprises her role as investigative reporter Rachel Keller, now determined to start a new life and escape her haunting memories. But when the vengeful Samara returns, Rachel faces a nightmarish, life-or-death struggle to save herself and her young son in this edge-of-your-seat thriller!
RINGS: Discover the “TERRIFYING”* new chapter in the groundbreaking Ring franchise. When a radical college professor (Johnny Galecki, The Big Bang Theory) finds the mysterious video rumored to kill viewers seven days after watching, he enlists his students in a dangerous experiment to uncover the secrets behind the Samara legend. When the deadly video goes viral, they must figure out a way to break the curse and defeat Samara before her evil is unleashed upon the world. But how do you stop her when she’s everywhere?
Extramaterial: Deleted/Extended Scenes Including Alternate Ending Terror Comes FullCircle Resurrecting the Dead: Bringing Samara Back Scary Scenes

© Twentieth Century Fox

print

Våra samarbetspartners