COURTESY OF – ett band att lyssna lite extra till

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Courtesy Of’s debutplatta var en ren kärleksförklaring till Thin Lizzy och Phil Lynott. Det här var ett nytt sätt att tolka Thin Lizzy med en smooth, snygg produktion av legendariska producenten Lasse Andersson som fick en publik långt utanför Sverige att fullständigt älska albumet.

I somras släppte dom sitt andra album, och den här gången är det originallåtar skrivna av bandet och den återvändande producenten Lasse Andersson. Här finns det AOR, groovy soulpop / rock men också influensen från Thin Lizzy som fortfarande finns kvar.
Joakim Amorells karismatiska sång och bluesbaserade gitarrspel berör!

Facebook
Youtube
Spotify

Courtesy Of är:
Joakim Amorell, gitarr och leadsång
Kjell Allinger, orgel/keys
Björn Jerlin, trummor och kör
Lasse Söhr, bas och kör

© Allinger Musikproduktion

print

Våra samarbetspartners