BLACK STAR RIDERS spelar i Göteborg i juni

Annons

Klicka för att se hela bilden

I början av juni kommer det Thin Lizzy-relaterade bandet Black Star Riders till Göteborg för en konsert.

5 juni: Göteborg, Pustervik

Black Star Riders bildades 2012 när de dåvarande Thin Lizzy-medlemmarna bestämde sig för att spela in ny musik men inte ville göra detta under namnet Thin Lizzy. 2013 kom det första albumet som fick namnet “All Hell Breaks Loose”. Sedan dess har de släppt ytterligare två album och turnerat konstant. Nya plattan “Heavy Fire” som släpptes i februari fick ett starkt mottagande både från publik och press. På gitarr ser vi Scott Gorham som var med i Thin Lizzy från 1974 ända fram till att bandet splittrades 1983. Black Star Riders har gjort ett flertal lyckade spelningar i Sverige och inte minst sålt ut Sticky Fingers vid två tillfällen.

Biljetter

© Triffid And Danger

Skriv ut sidan

Våra samarbetspartners