MONSTERS OF FILM 2019: Vinnarfilmerna och tack för i år!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Monsters of Film 14 – 20 oktober 2019
VINNARNA av årets publikpris och Monsters of Film International Short Film Selection.

LISTEN TO ME SING och HAIL SATAN! vinnarna i årets Monsters of Film!

Monsters of Films publik har talat.
Vi är stolta över att presentera årets publikpris som går till HAIL SATAN? där mer än hälften av samtliga betyg var högsta möjliga.

Filmens producent Gabriel Sedgwick, som också var på plats under visningen tillsammans med regissören Penny Lane, blev både överraskad och glad:

“Hooray! That’s great news! Thanks so much again for a really great festival experience!”

Filmen finns också tillgänglig via streaming i Sverige, för den som råkade missa visningen under årets festival.

På andra plats hittar vi kanadensiska dystopin FREAKS och på delad tredjeplats kom den irländska mysrysarkomedin EXTRA ORDINARY och den inte fullt lika mysiga men oerhört obehagliga THE GOLDEN GLOVE.

Årets vinnare av Monsters of Film International Short Film Award är LISTEN TO ME SING av Isabel Garrett från Storbritannien. För första gången kommer det dessutom att delas ut ett “riktigt” pris: The Bad Box (designad av festivalens hovdesigner Anders Muammar).
Juryns hedersomnämnande gick till THE BOOGEYWOMAN av Erica Scoggins (USA).
Årets jury bestod av regissörerna Jack Sholder och Penny Lane, producenten Gabriel Sedgwick och författaren Madeleine Bäck.

Monsters of Film fortsätter även efter festivalen. Missa inte visningen av NOSFERATU med ett tillhörande samtal om vampyrer i filmhistorien, på Skärisbiografen den 27 oktober.

Vi anordnar också en mycket exklusiv medlemsvisning av Robert Eggers (The VVitch) efterlängtade och tokhyllade THE LIGHTHOUSE, som visas den 18 november (biljettsläpp 1 november). Behåll ditt medlemskort!

TACK och återkomst 2020!

Vi i arrangörsteamet är mycket nöjda med årets festival. Från start till slut, med grottvisningen av The Descent som årets flaggskepp. Fantastiska filmer, samtal, möten, arrangemang och spjuvriga upptåg. Var så säkra på att vi återvänder från andra sidan även nästa år. Vi har redan en handfull planer klara. Stay tuned!

Välkommen tillbaka till Monsters of Film hösten 2020!

© Monsters of Film

print

Våra samarbetspartners