THE CURSE OF LA LLORONA bland Twentieth Century Fox Home Entertainment septembernyheter

Klicka på bilden, för att se hela bilden

FILM

The Curse of La Llorona
Släpps på DVD & Blu-ray 2/9
Hon är Den gråtande kvinnan. Hon lurar i skuggorna och är ute efter andras barn, besatt av att ersätta sina egna. I 70-talets Los Angeles dras en socialarbetare och hennes barn in i en skrämmande och övernaturlig värld. Deras enda hopp står till en präst och den mystik han utövar för att stå emot ondskan, i gränslandet mellan fruktan och förtröstan. I rollerna: Linda Cardellini, Patricia Velasquez & Sean Patrick Thomas.
Extramaterial DVD: The Making of a Movie Monster
Extramaterial Blu-ray: The Myth of La Llorona • Behind the Curse • The Making of a Movie Monster • Deleted Scenes • Storyboards

Pokémon Detective Pikachu
Släpps på DVD, Blu-ray & 4K UHD 16/9
När toppdetektiven Harry Goodman spårlöst försvinner försöker sonen Tim tillsammans med Harrys före detta Pokémonpartner, detektiv Pikachu (röst Ryan Reynolds), lösa det trassliga mysteriet.I rollerna: Ryan Reynolds, Suki Waterhouse & Kathryn Newton
Extramaterial DVD: My Pokémon Adventure • Dive into the immersive world of Pokémon with Justice Smith!
Extramaterial Blu-ray & 4K UHD: Detective Mode also includes: Alternate Opening • My Pokémon Adventure • Creating the World of Detective Pikachu Featurettes • Mr. Mime’s Audio Commentary • Ryan Reynolds – Outside the Actor’s Studio • Music Video

Breakthrough
Släpps för digitalt köp 9/9, på VOD, DVD & Blu-ray 23/9
När Joyce Smiths adoptivson John går igenom isen på en sjö tycks allt hopp vara ute. Men trots läkarnas dystra utsikter tappar Joyce aldrig tron, utan inspirerar också sin församling till att be för Johns överlevnad. I rollerna: Marcel Ruiz, Topher Grace & Sarah Constible
Extramaterial: A Tapestry of Miracles: Making Breakthrough • “Carry My Soul” Phil Wickham Deleted Scene • Trapped in Icy Waters • Audio Commentary by DeVon Franklin and Roxann Dawson • Gallery

TV

Strike Back säsong 6
Släpps på DVD & Blu-ray 2/9
Strike Back är tillbaka med säsong 6 och ännu mer adrenalinfylld action och pulshöjande spänning. När ett ryskt bombflygplan störtar i Sydkinesiska havet sammankallas den hemliga specialstyrkan Section 20 med Gracie Novin (Alin Sumarwata), Thomas ”Mac” McAllister (Warren Brown) och Samuel Wyatt, för att följa spåren efter planets stulna innehåll genom hela Sydostasien.
Extramaterial DVD & Blu-ray: Season 6 declassified: Get an Inside Look at Each Episode

True Detective säsong 3
Släpps på DVD & Blu-ray 2/9
I säsong 3 av den kritikerhyllade HBO-serien spelar Oscar- och Golden Globe-belönade Mahershala Ali en före detta brottsutredare som i 35 års tid plågats av ett fall från 1980, då två barn försvann i West Finger, Arkansas. I rollerna: Mahershala Ali, Scoot McNairy, Stephen Dorff, Carmen Ejogo & Ray Fisher.
Extramaterial DVD & Blu-ray: Designing the decades • Creating the season’s various timelines • Music of season 3 • A conversation with Nic Pizzolatto and T Bone Burnett • Finale extended cut • Extended Cut of Season Finale featuring new and extended scenes • Deleted scenes • Never-before-seen scenes from the series

PAW Patrol säsong 4 / volym 9
Släpps på DVD 23/9
Välkommen till Äventyrsbukten! Om någonting har gått snett, kommer PAW Patrol och löser allting lätt! Inget jobb är för stort för polisvalpen Chase, brandmannen Marshall, byggaren Rubble, piloten Skye, dykaren Zuma, återvinnaren Rocky och snöröjaren Everest. Följ med på deras många spännande räddningsuppdrag i Äventyrsbukten!
DEN FASTFRUSNA FLUNDRAN & ANDRA ÄVENTYR
Kapten Piggvars, hans kusin och Wally är ute med båten på det Arktiska havet. De har haft fullt upp med tumbrottning att de inte upptäckt att vattnet frusit och de är fast! De måste få hjälp att komma loss!
Alla talar svenska.

The Walking Dead säsong 9
Släpps på DVD & Blu-ray 30/9
Ett och ett halvt år har gått sedan kriget slutade och vi får följa de överlevande när de återuppbygger samhället, under Ricks fasta ledning.
Allt eftersom tiden går stöter lägren på oväntade hinder och faror men inget kan förbereda dem på den fasansfulla kraft som är på väg, och som hotar att förstöra hela det samhälle som de arbetat så hårt för att bygga upp.
Extramaterial Blu-ray: Seasons Change • In Memoriam • The Whisperers Behind the Mask • Deleted Scenes • Audio commentaries • Inside the Walking Dead • Making Of The Walking Dead

© Twentieth Century Fox

print

Våra samarbetspartners