BABY-BOSSEN bland Twentieth Century Fox Home Entertainments augustinyheter

Klicka på bilden, för att se hela bilden

FILM

Ghost in the Shell
Släpps på DVD, Blu-ray, 3D Blu-ray och UHD 7/8
Scarlett Johansson spelar Major i den visuellt imponerade Ghost in the Shell. Det actionfyllda äventyret utspelar sig i framtiden där människor har förbättrats med hjälp av teknologi.Major räddas undan döden,och blir den första av i sitt slag: en mänsklig hjärna i en artificiell kropp som är designad för att bekämpa cyberbrottslingar.När Major utreder en farlig brottsling gör hon en chockerande upptäckt om sitt tidigare liv, och den organisation hon skapades för att tjäna.
Produktionsinfo:
Regi: Rupert Sanders
I rollerna: Scarlett Johansson, Pilou Asbæk, Takeshi Kitano, Juliette Binoche, Michael Pitt, Chin Han m fl
Genre: Action/Sci-Fi
Speltid: 1 tim 47 min
Produktionsår: 2017
Ålder: 11 år
Extramaterial DVD: Section 9: Cyber Defenders • Man & Machine: The Ghost Philosophy
Extramaterial Blu-ray, 3D Blu-ray & UHD: Hard-Wired Humanity: Making Ghost in the Shell
• Section 9: Cyber Defenders • Man & Machine: The Ghost Philosophy

Baby-bossen
Originaltitel: The Boss Baby
Släpps för digitalt köp 21/8, på DVD, Blu-ray, 3D Blu-ray, UHD och VOD 4/9
DreamWorks Animation presenterar årets roligaste feel good-film, Baby-bossen! Sjuårige Tim Templeton finner plötsligt att hans föräldrars kärlek svalnar när hans lillebror kommer till världen – klädd i kostym visar han att det är han som bestämmer. När Tim upptäcker att Baby-bossen är på ett hemligt uppdrag går han med på att hjälpa sin lillebror i ett spännande äventyr som kan förändra världen!
Produktionsinfo:
Svenska röster: Hasse Jonsson, Einar Sundqvist, Jonas Bergström, Andreas Rothlin Svensson, Lina Hedlund, Peter Eggers m fl
Genre: Animerad/Familj
Speltid: 1 tim 37 min
Produktionsår: 2017
Ålder: 7 år
Extramaterial DVD: • BabyCorp and You • The Forever Puppy Infomercial • The Boss Baby and Tim’s Treasure Hunt Through Time • Cookies Are for Closers: Inside BabyCorp • The Great Sibling Competition • Happy Accidents: The Deleted Scenes of The Boss Baby • Gallery
Extramaterial Blu-ray, 3D Blu-ray & UHD: BabyCorp and You • The Forever Puppy Infomercial • Babies vs. Puppies: Who Do YOU Love? • The Boss Baby and Tim’s Treasure Hunt Through Time • The Boss Baby’s Undercover Team • Cookies Are for Closers: Inside BabyCorp • The Great Sibling Competition • Happy Accidents:The Deleted Scenes of The Boss Baby • Gallery

Prometheus
Släpps på UHD 7/8
I Ridley Scotts PROMETHEUS reser ett team av forskare till de mörkaste delarna av universum för att söka efter mänsklighetens ursprung. Men vad de tror skulle kunna hota allt liv på jorden, leder till en skrämmande kamp för att rädda den mänskliga rasen…
Produktionsinfo:
Regi: Ridley Scott
I rollerna: Noomi Rapace, Logan Marshall-Green, Michael Fassbender m fl
Genre: Action/Skräck/Sci-Fi
Speltid: 2 tim 4 min
Produktionsår: 2012
Ålder: 15 år
Extramaterial: 2 Audio Commentaries by Director/Producer Ridley Scott and by Writers Jon Spaihts and Damon Lindelof • The Peter Weyland Files • Deleted and Alternate Scenes — Including Alternate Beginning and Ending

CHIPS
Släpps på DVD och Blu-ray 7/8
Jon Baker (Dax Shepard), ett före detta MC- proffs, har nyss tagit anställning som polis för att försöka rädda sitt äktenskap. Frank ”Ponch” Poncherello (Michael Peña) är en FBI-agent som jobbar under täckmantel för att utreda ett misstänkt insiderjobb. Eftersom Jon är grym på motorcykeln och Ponch är streetsmart, så kanske det omaka paret kan lyckas med uppdraget… om de inte driver varandra till vansinne innan dess.
Produktionsinfo:
I rollerna: Michael Peña, Dax Shepard, Vincent D’Onofrio m fl
Genre: Komedi
Speltid: 1 tim 40 min
Produktionsår: 2017
Ålder: 15 år
Extramaterial DVD: NOT YOUR DAD’S CHIPS: Director/star Dax Shepard shares his inspiration for amping up the television classic for the big screen (…and passion for yoga pants).
Extramaterial Blu-ray: Director/star Dax Shepard shares his cockeyed inspiration for amping up the TV classic, heads straight for the action with the film’s badass stunt vehicle rigging team, then salivates all over CHIPS’ signature Ducati. Plus 10 outrageous deleted scenes!

Fist Fight
Släpps på DVD och Blu-ray 7/8
Det är skolans sista dag och den stillsamme engelskaläraren Andy Campbell försöker behålla lugnet i ett kaos av oregerliga avgångselever och budgetnedskärningar. Efter att ha lyckats reta upp Ron Strickland, lärarkollegan som alla är rädda för, blir han utmanad på ett gammalt hederligt slagsmål. Det visar sig vara exakt vad skolan – och Campbell –behöver.
Produktionsinfo:
I rollerna: Ice Cube, Charlie Day, Tracy Morgan m fl
Genre: Komedi
Speltid: 1 tim 31 min
Produktionsår: 2017
Ålder: 15 år
Extramaterial: SPECIAL FEATURES Includes Deleted Scenes

Going in Style
Släpps på DVD och Blu-ray 7/8
Morgan Freeman, Michael Caine och Alan Arkin spelar de gamla kompisarna Willie, Joe och Al som bestämmer sig för att ta saken i egna händer när deras pensionsutbetalningar fryser inne. För att kunna betala sina räkningar och hjälpa nära och kära bestämmer de sig för att riskera allt och råna banken som roffat åt sig deras pengar.
Produktionsinfo:
I rollerna: Morgan Freeman, Michael Caine, Alan Arkin m fl
Genre: Komedi
Speltid: 2 tim
Produktionsår: 2017
Ålder: 15 år
Extramaterial DVD: Commentary with Zach Braff
Extramaterial Blu-ray: Commentary with Zach Braff • Deleted Scenes

Rules Don’t Apply
Släpps för digitalt köp 14/8 pch på VOD 28/8
I Hollywood 1958 uppstår attraktion mellan en skådespelerska (Lily Collins) och hennes chaufför (Alden Ehrenreich), vilket sätter deras religiösa värderingar på prov och går stick i stäv med chefen Howard Hughes (Warren Beatty) förbud mot deras relation. Rules Don’t Apply (baserad på en berättelse av Beatty och Bo Goldman) är regisserad av Beatty och i rollistan ser vi stjärnor som Annette Bening och Matthew Broderick.
Produktionsinfo:
Regi: Warren Beatty
I rollerna: Lily Collins, Alden Ehrenreich, Annette Bening, Matthew Broderick, Candice Bergen, Martin Sheen, Ed Harris m fl
Genre: Komedi/Drama/Romantik
Speltid: 2 tim 7 min
Produktionsår: 2016
Ålder: 15 år

The Birth of a Nation
Släpps för digitalt köp 28/8 och på VOD 11/9
THE BIRTH OF A NATION utspelar sig före det amerikanska inbördeskriget och skildrar berättelsen om Nat Turner (Nate Parker), en läs-och skrivkunnig slav och predikant. Hans ekonomiskt pressade ägare Samuel Turner (Armie Hammer) accepterar ett erbjudande om att använda Nats predikan för att tygla slavar. Efter att ha upplevt otaliga illdåd mot både sig själv och sina medslavar iscensätter Nat ett upplopp i hopp om att befria sitt folk
Produktionsinfo:
I rollerna: Nate Parker, Armie Hammer, Penelope Ann Miller m fl
Genre: Biografi/Drama/Historia
Speltid: 2 tim
Produktionsår: 2016
Ålder: 15 år

TV

Before the Flood
Släpps på DVD 7/8
Oscar-belönade filmskaparen Fisher Stevens och Oscar-belönade skådespelaren, miljöaktivisten och FN:s fredsbudbärare Leonardo DiCaprio, ger en gripande inblick i de dramatiska klimatförändringar som sker världen över till följd av global uppvärmning.
Produktionsinfo:
Genre: Dokumentär
Speltid: 1 tim 32 min
Produktionsår: 2016
Ålder: Barntillåten
Extramaterial: 5 things to know about the warming arctic ? Deleted scenes

Modern Family säsong 8
Släpps på DVD 7/8
Description generated with very high confidence
Det komiska och komplicerade familjelivet fortsätter i åttonde säsongen av Modern Family. Claire kämpar för att hålla ordning på Pritchett’s Closets och Phil och Jay gör affärer med varandra. Det hettar till i Glorias hot sauce-företag medan Cam och Mitchell försöker hantera sin tweenie, Lily. Samtidigt kämpar Manny och Luke sig genom sista året i high school.
Produktionsinfo:
I rollerna: Ed O’Neill, Sofia Vergara, Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet m fl
Genre: Komedi
Speltid: 8 tim 4 min
Produktionsår: 2016-2017
Ålder: 11 år

Person of Interest säsong 5
Släpps på DVD & Blu-ray 7/8
Nu när Samaritan är online och backas upp av USA:s regering, har tidigare CIA-agenten John Reese (Jim Caviezel), datageniet Harold Finch (Michael Emerson), kriminalaren Lionel Fusco (Kevin Chapman), före detta agenten Sam Shaw (Sarah Shahi) och hackern Root (Amy Acker) drivits på flykt i de sista, omskakande avsnitten av denna konspirations­thriller.
Produktionsinfo:
I rollerna:Jim Caviezel, Michael Emerson, Kevin Chapman, Sarah Shahi, Amy Acker m fl
Genre: Drama/Crime
Speltid: 9 tim 25 min
Produktionsår: 2016
Ålder: 15 år
Extramaterial: 3 Featurettes: 2015 Comic-Con Panel, Revelations of Person of Interest and Finale for the Fans

Tom och Jerry: Kalle och Choklad­fabriken
Originaltitel: Tom and Jerry: Charlie and The Chocolate Factory
Släpps på DVD 7/8
Tom och Jerry blir kompisar med den godhjärtade Kalle Spann och försöker hjälpa honom att få en gyllene biljett och en rundtur i Willy Wonkas magiska fabrik. Inne i fabriken väntar en fantasivärld som är en fröjd för både öga och öra. Gotta dig åt den sockersöta och tidlösa familje­klassikern – kryddad med Tom och Jerry.
Produktionsinfo:
Alla talar svenska
Genre: Animerad
Speltid: 1 tim 9 min
Produktionsår: 2017
Ålder: 7 år
Extramaterial: Here’s Looking A-Choo Kid / Superfied Joy Riding Jokers / Cat Got Your Luggage / City Dump Chumps / No Biz Like Snow Biz ? The Maltese Poodle ? Cast Away Tom

Paw Patrol: Den försvunna valrossen & andra äventyr
Originaltitel: Paw Patrol season 2 / volume 8
Släpps på DVD 7/8
PAW Patrol planerar en särskild fest för Valle Valross. Men när han inte dyker upp, så upptäcker de att han har träffat en ny vän, Valinda! Valparna måste lära sig den uråldriga Hund-Fu-Läran, rädda det årliga Borgmästar­loppet från borgmästaren Överdängares lömska planer och när Ryder hittar en gammal skattkarta dröjer det inte länge förrän borgmästare Överdängare stjäl den!
Produktionsinfo:
Alla talar svenska
Genre: Animerat/familj
Speltid: 60 min
Produktionsår: 2014
Ålder: Barntillåten

© Twentieth Century Fox Home Entertainment

print

Våra samarbetspartners