GAME OF THRONES: THE COMPLETE COLLECTION släpps den 22 december

Klicka på bilden, för att se hela bilden

“…one of the greatest television series of all time” – Deadline
“…a cultural phenomenon” – USA Today
“…a visual spectacle the likes of which we never expected from television” – Rolling Stone

Den kompletta samlingsboxen kommer i en effektfull skugglåda i trä, illustrerad av Robert Ball, och innehåller bland annat en aldrig tidigare visad återföreningsspecial med både gamla och nuvarande skådespelare, ledd av Conan O’Brien.

Den 2 december släpps även:
Game of Thrones: Säsong 8 på DVD/Blu-ray
Game of Thrones: Säsong 8 Steelbook Blu-ray & 4K Ultra HD
Game of Thrones: The Complete Series på DVD/Blu-ray

Samla rikets trupper, den 2 december släpper HBO alla åtta episka säsonger av en av de mest omtalade tv-serierna någonsin – Game of Thrones: The Complete Collection, en exklusiv Blu-ray-utgåva i begränsad upplaga. Denna exklusiva samlarutgåva innehåller Game of Thrones: Reunion Special, en återföreningsspecial i två delar med skådespelare från den sista säsongen, bland andra Kit Harrington, Emilia Clarke och Sophie Turner, såväl som favoriter från tidigare säsonger, däribland Sean Bean, Jason Momoa och Mark Addy. Den Emmy-belönade talkshowvärden Conan O’Brien är programledare för återföreningen som spelades in live i Belfast, och innehåller filmklipp från både serien och bakom kulisserna med mängder av intressant material som definitivt kommer att fånga fansen.

Extra bonusmaterial innehåller nyligen bortklippta och förlängda scener, animerade historier, fascinerande bakom kulisserna-inslag, kommentarspår och Game of Thrones: The Last Watch, en dokumentär i två delar på DVD av filmskaparen Jeanie Finlay.

Game of Thrones: The Complete Collection kommer i en visuellt effektfull skugglåda i trä med vackra illustrationer i flera lager av Robert Ball (konstnären bakom serien “Beautiful Death”) som sammanfattar handlingen i Game of Thrones. Varje säsong representeras i ett separat lager som avbildar ikoniska karaktärer och minnesvärda ögonblick från serien, där alla är på väg mot Järntronen. Boxen innehåller även ett ”Hand of the King”-lås som håller alla de nio specialutformade, pläterade skivfodralen på plats.

Game of Thrones är baserad på den bästsäljande romanserien av George R.R. Martin och innehar rekord som den mest prisbelönta tv-serien genom tiderna, med totalt 132 Emmy-nomineringar och 47 vinster hittills. Den oändligt populära dramaserien är även HBO:s mest sedda program någonsin, med i snitt 44 miljoner tittare under seriens sista säsong i USA.

Rollistan består av Emmy- och Golden Globe-vinnarna Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Kit Harington (Jon Snow), Sophie Turner (Sansa Stark), Maisie Williams (Arya Stark) och Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister) och Iain Glen (Jorah Mormont).

HBO lanserar även Game of Thrones: Säsong 8 i en vacker 4K Ultra HD och Blu-ray Steelbook och den enskilda säsongen på DVD/Blu-ray. Game of Thrones: The Complete Series, utan samlingsbox, kommer dessutom att finnas tillgänglig på DVD/Blu-ray. Dessa utgåvor är fyllda med extramaterial och släpps till försäljning den 2 december.

Game of Thrones: The Complete Collection och Game of Thrones: The Complete Series på Blu-ray

Bonusmaterial innehåller:
• Game of Thrones: Reunion Special: En återföreningsspecial inspelad live i Belfast med både tidigare och nuvarande skådespelare, och med Conan O’Brien som programledare. Fås exklusivt i samlingsboxen och med den kompletta serien. Återföreningsspecialen är indelad i olika avsnitt som handlar om Houses Lannister, Stark & Targaryen och avslutas med att huvudskådespelarna samlas på scen för några sista tankar om åren de tillbringat tillsammans i Westeros och Essos.
• Bonusmaterial och exklusiva videor från tidigare släppta samlingsboxar med de enskilda säsongerna som innehåller mer än 15 timmars extramaterial som fansen kan utforska när de sett klart serien.

The Complete Series och Säsong 8 innehåller även exklusivt:
• Game of Thrones: The Last Watch: En dokumentär i två delar på DVD av filmskaparen Jeanie Finlay som berättar om skapandet av den sista säsongen.
• When Winter Falls: En exklusiv 30-minuters minidokumentär med tv-seriens skapare David Benioff och D.B. Weiss, samt några av de stora stjärnorna och aktörerna bakom kulisserna, där man analyserar allt som pågick under den kolossala inspelningen av avsnitt 3,“Battle of Winterfell”, säsong 8.
• Duty is the Death of Love: En inblick i hur teamet bakom Game of Thrones och de största stjärnorna, däribland Kit Harington, Peter Dinklage och Emilia Clarke, förde serien till sitt slut i seriens avslutningsavsnitt, “The Iron Throne”.
• Kommentarspår: Tio kommentarspår med skådespelarna och filmteamet, bland annat seriens skapare, Benioff och Weiss, under den sista säsongen.
• Bortklippta och förlängda scener: Fem bortklippta eller förlängda scener som aldrig tidigare visats från säsong 8.
• Historisk bakgrund: Nya animerade scener som ger en historisk bakgrund till viktiga platser och intriger i säsong 8.
• Avsnittsguider: Funktion som ger bakgrundsinformation om seriens olika karaktärer och platser under avsnittets gång.

Game of Thrones: The Complete Collection
Blu-ray: 2 december 2019
Speltid: Ca 75 timmar (exklusive extramaterial)

© HBO Home Entertainment

print

Våra samarbetspartners