THEY SHALL NOT GROW OLD bland Twentieth Century Fox Home Entertainment decembernyheter

Klicka på bilden, för att se hela bilden

FILM

They Shall Not Grow Old
Släpps på DVD & Blu-ray 9/12
Hundra år efter slutet av första världskriget använder den hyllade regissören Peter Jackson (The Hobbit, Sagan om ringen) krigsveteranernas röster i kombination med arkivfilm för att göra den grymma verkligheten på frontlinjen tillgänglig för en ny generation. Filmerna har bearbetats med modern produktionsteknik och detaljer som aldrig tidigare visats kan nu ses med full skärpa och i färg.
Extramaterial DVD & Blu-ray: The Making of They Shall Not Grow Old

TV

Game of Thrones säsong 8
Släpps på DVD, Blu-ray & 4K UHD/Blu-ray Steelbook (friex ej tillgängliga för Steelbook) 2/12
I den avslutande säsong 8 drabbar Jons och Daenerys styrkor samman med de dödas arméer och serien får sin slutgiltiga upplösning.
Extramaterial DVD: When Winter Falls • Join Game of Thrones show runners David Benioff and D.B • Weiss, along with many of the major stars and behind-the-scenes players, as they look back at the colossal filming that was the “Battle of Winterfell” • Duty is the Death of Love • Look at how the team behind Game of Thrones brought the Emmy-winning series to its conclusion in the series finale, “The Iron Throne.” • Interviews include showrunners David Benioff and D.B. Weiss, along with all of the major stars, including Kit Harington, Peter Dinklage, Emilia Clarke and more • Audio Commentaries • 10 Audio Commentaries with cast and crew including David Benioff, D.B. Weiss, Emilia Clarke, Conleth Hill and more • Game of Thrones: The Last Watch • Special documentary chronicling the hard work and camaraderie shared by the producers and actors while filming the final season • 5 Deleted Scenes
Extramaterial Blu-ray: In-Episode Guide • In-feature resource that provides background information about onscreen characters, locations, and relevant histories • Histories & Lore • Learn about the mythology of Westeros and Essos as told from the varying perspectives of the characters themselves • When Winter Falls • Join Game of Thrones show runners David Benioff and D.B. Weiss, along with many of the major stars and behind-the-scenes players, as they look back at the colossal filming that was the “Battle of Winterfell” • Duty is the Death of Love • Look at how the team behind Game of Thrones brought the Emmy-winning series to its conclusion in the series finale, “The Iron Throne.” • Interviews include showrunners David Benioff and D.B. Weiss, along with all of the major stars, including Kit Harington, Peter Dinklage, Emilia Clarke and more • Audio Commentaries • 10 Audio Commentaries with cast and crew including David Benioff, D.B. Weiss, Emilia Clarke, Conleth Hill and more • Game of Thrones: The Last Watch • Special documentary chronicling the hard work and camaraderie shared by the producers and actors while filming the final season • 5 Deleted Scenes

Fear the Walking Dead säsong 5
Släpps på DVD & Blu-ray 9/12
I säsong 5 är gruppens uppdrag att hitta överlevande. Alla är övertygade om att de kan gottgöra sina tidigare misstag genom att hjälpa andra. Under Morgan Jones ledning ställsgruppen inför svåra prövningar när de tvingas konfrontera sina djupaste farhågor. Men bara genom att möta dessa farhågor kan de upptäcka ett nytt sätt att leva –något som kommer att förändra dem för alltid…
Extramaterial DVD & Blu-ray: Greetings From Set • I Look At S5A • I Look at Dwight’s Journey • I Look at Daniel Salazar’s Journey • Relationships in the Apocalypse • I Taking Action • I Not Just Surviving • I Building a Future • I Wrap Up

The Flash säsong 5
Släpps på DVD & Blu-ray 9/12
Barry Allen och Iris West har äntligen landat i livet som nygifta när deras blivande speedster-dotter, Nora West-Allen, kommer på besök från framtiden. Noras ankomst avslöjar Team Flash-medlemmarnas arv, och flera börjar ifrågasätta sin identitet samtidigt som de måste bekämpa den
onde och hänsynslöse Cicada.
Extramaterial DVD & Blu-ray: Epic DC Super Hero Crossover Event with Arrow and Supergirl • Villains: Modes of Persuasion – In-depth featurette explores your favorite DC Super-Villains • 3 Additional Featurettes: Inside the Crossover: Elseworlds, Best of DC TV’s Comic-Con Panels San Diego 2018 and The Evolution of Killer Frost • Gag Reel • Deleted Scenes

Gotham säsong 5
Släpps på DVD & Blu-ray 9/12
När legenden om Dark Knight fortsätter är Gotham City splittrat mellan kommissarie Jim Gordons polismyndighet å ena sidan, och några av stadens mest notoriska superskurkar å den andra: Penguin, Barbara Kean, Scarecrow, Riddler och Catwoman, med flera. Den sista säsongen slutar då den unge Bruce Wayne återvänder och tar sig an rollen som Batman.
Extramaterial: Villains: Modes of Persuasion – In-depth exploration of your favorite DC Super-Villains • 3 Additional Featurettes: Gotham S5: Best Moments at NY Comic Con, 2018 ; Gotham: A Modern Mythology ; and Gotham’s Last Stand • Unaired Scenes

Supernatural säsong 14
Släpps på DVD 9/12
BRÖDERNA WINCHESTERS UPPSLITANDE RESA IN I MÖRKRETS HJÄRTA GÅR VIDARE NÄR SUPERNATURAL GÅR IN I SÄSONG 14.
Sam och Dean har tampats med såväl änglar som demoner, goda krafter och onda. Kampen mot Lucifer och ärkeängeln Mikael förändrade inte bara brödernas liv för alltid, den orsakade ett ännu större hot. Nu är de tillbaka och beredda att riskera allt i 20 spännande äventyr, bland annat det historiska 300:e avsnittet om en släktträff som aldrig kommer att glömmas.
Extramaterial: 3 All-New Featurettes: Supernatural Homecoming: Exploring Episode 300, The Winchester Mythology: The Choices We Make and Supernatural: 2018 • Comic-Con Panel • 2 Audio Commentaries • Unaired Scenes • Gag Reel

Nytt på UHD

Watchmen Ultimate Cut
Släpps på UHD 9/12
Året är 1985 och samhällets främsta superhjältar är i fara. Efter det gåtfulla mordet på The Comedian återförenas hans tidigare kollegor för första gången på flera år för att utreda fallet – och överleva. De avslöjar hemligheter som skulle kunna försätta hela världen i fara, men för att kunna rädda världen måste de först rädda sig själva.

© Twentieth Century Fox

print

Våra samarbetspartners