GAME OF THRONES: Säsong 8 och The Complete Collection släpps före jul, den 2 december

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Vintern kommer och så gör också den allra sista säsongen av HBO:s Game of Thrones

Samla rikets trupper, den 2 december släpper HBO både säsong 8 och en samlingsbox med alla åtta episka säsonger av en av de mest omtalade tv-serierna någonsin – Game of Thrones – på Blu-ray och DVD. Säsong 8 släpps också på 4K UHD i en limited edition Steelbook. Bonusmaterialet innehåller bortklippta och förlängda scener, animerade historier, fascinerande bakom kulisserna-inslag, kommentarspår, en Reunion Special med skådespelarna ledd av Conan O’Brien och Game of Thrones: The Last Watch, en dokumentär i två delar på DVD av filmskaparen Jeanie Finlay.

Se ny trailer för samlingsboxen här

“9.4/10” – IMDB
“…a remarkable achievement in TV” – The Guardian
“…it’s as unexpected and subversive as the best that the series has had to offer.” – The Independent
“…one of the greatest television series of all time” – Deadline
“…a cultural phenomenon” – USA Today
“…a visual spectacle the likes of which we never expected from television” – Rolling Stone

Serien har varit en språngbräda för många skådespelare som bland andra Kit Harington, Emilia Clarke, Maisie Williams och Sophie Turner och betraktas allmänt som en av de största TV-händelserna någonsin.

Game of Thrones är baserad på den bästsäljande romanserien av George R.R. Martin och innehar rekord som den mest prisbelönta tv-serien genom tiderna, med totalt 132 Emmy-nomineringar och 47 vinster hittills. Den oändligt populära dramaserien är även HBO:s mest sedda program någonsin, med i snitt 44 miljoner tittare under seriens sista säsong i USA.

Ensemblen består av bland andra Emmy- och Golden Globe-vinnarna Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Kit Harington (Jon Snow), Sophie Turner (Sansa Stark), Maisie Williams (Arya Stark) och Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister) och Iain Glen (Jorah Mormont).

BONUSMATERIAL

Game of Thrones: The Complete Collection och Game of Thrones: The Complete Series på Blu-ray Bonusmaterial innehåller:
• Game of Thrones: Reunion Special: En återföreningsspecial inspelad live i Belfast med både tidigare och nuvarande skådespelare, och med Conan O’Brien som programledare. Fås exklusivt i samlingsboxen och med den kompletta serien på Blu-ray. Återföreningsspecialen är indelad i olika avsnitt som handlar om Houses Lannister, Stark & Targaryen och avslutas med att huvudskådespelarna samlas på scen för några sista tankar om åren de tillbringat tillsammans i Westeros och Essos.
• Bonusmaterial och exklusiva videor från tidigare släppta samlingsboxar med de enskilda säsongerna som innehåller mer än 15 timmars extramaterial som fansen kan utforska när de sett klart serien.

The Complete Series och Säsong 8 innehåller även exklusivt:
• Game of Thrones: The Last Watch: En dokumentär i två delar på DVD av filmskaparen Jeanie Finlay som berättar om skapandet av den sista säsongen.
• When Winter Falls: En exklusiv 30-minuters minidokumentär med tv-seriens skapare David Benioff och D.B. Weiss, samt några av de stora stjärnorna och aktörerna bakom kulisserna, där man analyserar allt som pågick under den kolossala inspelningen av avsnitt 3,“Battle of Winterfell”, säsong 8.
• Duty is the Death of Love: En inblick i hur teamet bakom Game of Thrones och de största stjärnorna, däribland Kit Harington, Peter Dinklage och Emilia Clarke, förde serien till sitt slut i seriens avslutningsavsnitt, “The Iron Throne”.
• Kommentarspår: Tio kommentarspår med skådespelarna och filmteamet, bland annat seriens skapare, Benioff och Weiss, under den sista säsongen.
• Bortklippta och förlängda scener: Fem bortklippta eller förlängda scener som aldrig tidigare visats från säsong 8.
• Historisk bakgrund: Nya animerade scener som ger en historisk bakgrund till viktiga platser och intriger i säsong 8.
• Avsnittsguider: Funktion som ger bakgrundsinformation om seriens olika karaktärer och platser under avsnittets gång.

Game of Thrones: Säsong 8 &The Complete Collection
2 december 2019
Speltid: Ca 75 timmar (exklusive extramaterial)

© HBO Home Entertainment

print

Våra samarbetspartners