WATCHMEN – Damon Lindelofs dramaserie får premiär i höst på HBO Nordic

Klicka på bilden, för att se hela bilden

I Watchmen tas vi med till en alternativ värld där superhjältar behandlas som laglösa. Dramaserien skapad av Damon Lindelof hyllar nostalgin från den banbrytande originalhistorien i den grafiska serien med samma namn, samtidigt som den vill bryta ny mark.

I rollerna kommer vi se bland andra Regina King, Jeremy Irons, Don Johnson, Jean Smart, Tim Blake Nelson, Louis Gossett Jr., Yahya Abdul-Mateen II, Hong Chau, Andrew Howard, Tom Mison, Frances Fisher, Jacob Ming-Trent, Sara Vickers, Dylan Schombing och James Wolk.

White Rabbit har producerat för HBO i samarbete med Warner Bros. Television, baserat på karaktärer från DC. Damon Lindelof är exekutiv producent och manusförfattare, exekutiv producent och regissör är Nicole Kassell. Tom Spezialy är exekutiv producent, Stephen Williams exekutiv producent och regissör, Joseph Iberti är exekutiv producent.

Watchmen får premiär på HBO Nordic i höst.

© HBO Nordic

print

Våra samarbetspartners