THE MULE bland Twentieth Century Fox Home Entertainment majnyheter

Klicka på bilden, för att se hela bilden

FILM

The Mule
Släpps på DVD & Blu-ray 13/5
Clint Eastwood spelar Earl Stone, en fattig och ensam man i 80-årsåldern som står på ruinens brant när han erbjuds ett jobb som chaufför. Det Earl inte vet är att han precis tackat ja till jobbet som knarkkurir för en mexikansk drogkartell. I takt med att hans ekonomiska problem skingras, så börjar Earls tidigare misstag att göra sig påminda. Hinner han ställa allt till rätta innan polisen eller kartellen får tag på honom? I rollerna: Clint Eastwood, Bradley Cooper, Taissa Farmiga, Michael Pena, Andy Garcia, Laurence Fishburne m fl. Regi: Clint Eastwood.
Extramaterial DVD: Making of The Mule: Nobody Runs Forever: Join actor/producer/director Clint Eastwood and the all-star cast and crew of The Mule as Eastwood makes his bold return to the big screen.
Extramaterial Blu-ray: Making of The Mule: Nobody Runs Forever: Join actor/producer/ director Clint Eastwood and the all-star cast and crew of The Mule as Eastwood makes his bold return to the big screen • Toby Keith “Don’t Let the Old Man In” Music Video

Bumblebee
Släpps på DVD, Blu-ray, Blu-ray Steelbook & 4K UHD 20/5
Året är 1987. Cybertron har fallit, och Bumblebees hjältemodiga resa börjar när Optimus Prime skickar honom att försvara Jorden. Charlie Watson, en tonåring som söker sig själv, reparerar den krigsärrade roboten som förklätt sig till folkabubbla. Medan Decepticons fortsätter jakten på överlevande Autobots försöker Bumblebee och Charlie rädda världen tillsammans. I rollerna: Hailee Steinfeld, Dylan O’Brien, Justin Theroux, John Cena m fl. Regi: Travis Knight.
Extramaterial DVD: Bringing Bumblebee to the Big Screen
Extramaterial Blu-ray & 4K UHD: Deleted/extended scenes and outtakes • Explore Cybertron through Bee Vision • Sector 7 Archive • Bringing Bumblebee to the Big Screen • And more!

TV

PAW Patrol säsong 4 / volym 5
Släpps på DVD 27/4
Välkommen till Äventyrsbukten! Om någonting har gått snett, kommer PAW Patrol och löser allting lätt! Inget jobb är för stort för polisvalpen Chase, brandmannen Marshall, byggaren Rubble, piloten Skye, dykaren Zuma, återvinnaren Rocky och snöröjaren Everest. Följ med på deras många spännande räddningsuppdrag i Äventyrsbukten!
JÄTTEAPAN & ANDRA ÄVENTYR
En jätteapa vill bli kliad på ryggen av Rocky och följer med PAW Patrol hem. För att få tillbaka apan till djungeln måste valparna försöka locka med honom på sin PAW Patroller vilket inte blir det lättaste.

Nya samlingsboxar

Transformers 1-6 (inkl Bumblebee)
Släpps på DVD & Blu-ray 20/5
Samlingsbox med Michael Bays älskade Transformers tillsammans med Bumblebee, regisserad av Travis Knight med Bay som producent.
Transformers (2007)
I rollerna: Shia LaBeouf, Megan Fox & Josh Duhamel
Revenge of the Fallen (2009)
I rollerna: Shia LaBeouf, Megan Fox & Josh Duhamel
Dark of the Moon (2011)
I rollerna: Shia LaBeouf, Rosie Huntington-Whiteley & Tyrese Gibson
Age of Extinction (2014)
I rollerna: Mark Wahlberg, Nicola Peltz & Jack Reynor
The Last Knight (2017)
I rollerna: Mark Wahlberg, Anthony Hopkins & Josh Duhamel
Bumblebee (2018)
I rollerna: Hailee Steinfeld, Jorge Lendeborg Jr. & John Cena

© Twentieth Century Fox

print

Våra samarbetspartners