ROCKKLASSIKER ALLSTARS med Blaze Bayley till Sweden Rock

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Sweden Rock Festivals spelschema för 2019 är spikat sedan länge, men ett band till har de nu lyckats peta in. Många har nämligen undrat om det inte blir något gig med Rockklassiker Allstars i år och svaret är: jo!

Rockklassiker Allstars består i år av Rockklassikers egen rockdrottning Nina Söderquist (Rhapsody In Rock), Robban Bäck (Mustasch/ex-Sabaton), Jona Tee (H.E.A.T.), Sam Söderlindh (Art Nation) och de rutinerade bröderna Bosse och Kebbe Lindmark, bland annat kända från kultbandet Dalton.

Bekräftade gästartister är inte helt oväntat en av Rockklassikers andra rockstjärnor Nicke Borg, som i år tar med sig Backyard Babies-kollegan Johan Blomquist upp på scenen. Vi kommer också att få se Rob Marcello (Danger Danger) samt den största överraskningen i år – självaste Blaze Bayley (ex-Iron Maiden), som lovat att bjuda på något utöver det vanliga… Man vet heller aldrig om det dyker upp fler gäster, då allt kan hända när Rockklassiker är inblandade!

© Sweden Rock Festival

print

Våra samarbetspartners