SWEDEN ROCK FESTIVAL 2017: Dare ersätter Kansas

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Dare spelar på Sweden Rock Festival
Det brittiska melodiska rockbandet Dare är nu klart för årets Sweden Rock Festival. Dare ersätter Kansas, som nyligen meddelade att de ställer in hela sin Europaturné. Dare, med den forne Thin Lizzy-medlemmen Darren Wharton som sångare och frontman, gjorde stor succé på 2015 års festival och vi är tacksamma över att de nu kan ställa upp med så pass kort varsel. Rival Sons kommer att spela på Kansas speltid på Festival Stage på lördagen och Dare går in på Rival Sons speltid på Rock Stage samma dag. Uppdaterat spelschema finns nu på www.swedenrock.com.

SM i Luftgitarr tillbaka på Sweden Rock
SM i Luftgitarr har varit en folkkär tävling ända sedan 1983, då allt startade på Studion i Stockholm. Och nu är det dags igen! Under de närmaste veckorna går ett antal deltävlingar av stapeln runt om i landet, och precis som förra året blir det final på Sweden Rock Festival!
Vill du vara med och tävla?
Det finns två sätt att delta i Luftgitarr-SM. Antingen deltar du i någon av de deltävlingar som sker i en rad städer inom de närmaste veckorna: Stockholm, Södertälje, Kungälv, Knivsta, Trollhättan, Vetlanda, Skellefteå och Varberg är bekräftade och fler tillkommer inom kort. Exakta datum och plats för dessa deltävlingar hittar du här. Du behöver inte föranmäla dig, utan det är bara att dyka upp på puben eller baren den aktuella kvällen!
Bor du inte i närheten av någon av de aktuella städerna, kan du även vara med och tävla genom att filma dig själv när du spelar luftgitarr och lägga in på denna sida.
Vinnarna i deltävlingarna får var sin 3-dagsbiljett till Sweden Rock Festival och priset i den stora finalen är en Fender Stratocaster American Standard 2017!
Finalen går av stapeln lördagen den 10 juni kl. 18:00 i Rockklassikertältet på Sweden Rock Festival. Missa inte det!

Klara signeringar så här långt
ONSDAG:
Helix – 18:00-18:45
Black Ingvars – 20:30-21:15
TORSDAG:
Stacie Collins – 13:00-13:45
Great King Rat – 14:00-14:45
Steel Panther -15:00-15:45
Alter Bridge – 16:00-16:45
Hardline – 17:30-18:15
Iced Earth – 18:30-19:15
FREDAG:
King’s X – 16:30-17:15
The Dead Daisies – 17:30-18:15
Gotthard – 18:30-19:15
LÖRDAG:
Amorphis – 14:30-15:15
Rhapsody – 15:30-16:15
Treat – 19:15-20:00

Vinn Meet & Greet med Gotthard
Vill du bli en av de 10 personer som vinner en meet & greet med Gotthard under Sweden Rock? Gå då in på vår facebook-sida och motivera varför just du ska bli en av de 10 vinnarna. Meet & greet med bandet blir direkt efter deras signering fredagen den 9 juni. Du måste ha biljett till Sweden Rock för att vara med och tävla! Tävlingen ligger upp till den 26 maj! Lycka till!

Rockklassiker Meltdown
I år kommer Rockklassiker att köra ROCKKLASSIKERS MELTDOWN varje kväll mellan 00:15-02:00 i tältet vid Rockklassiker Stage! Öppen bar och helgjutna DJ:s varje kväll…
ONS: Putte Rokk
TORS: Ian Haugland
FRE: Nicke Borg
LÖR: Skrevrock

© Sweden Rock Festival

print

Våra samarbetspartners