VINTERGALAN åter till Malmö Arena!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Stjärnspäckad jul i Malmö Arena 29 & 30 november!
ÅRETS ARTISTER JILL JOHNSSON – MOLLY SANDÈN – ROBERT PETERSSON – PERNILLA WAHLGREN & ERIC GADD!

Traditionen med julfirande i Malmö Arena fortsätter och vi ser fram emot att igen få sprida julstämning till alla våra gäster. Vi garanterar er en helkväll med underhållning från ankomst till hemgång där kvällens höjdpunkt är den spektakulära galashowen med toppartister och dansare.

Vi erbjuder biljetter med mat & dryck innan showen eller endast showbiljett. I våra matbiljetter som finns i olika kategorier ingår glöggmingel, garderob, Malmö Arenas julbuffé med dessert- och godisbuffé samt den stora galashowen.

För information om paket & priser, besök www.malmoarena.com

© Malmö Arena

print

Våra samarbetspartners