JILL JOHNSON i ”Grand Music Row”, årets julshow i Vinterträdgården

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Efter en annorlunda tid behöver vi mer än någonsin träffas, trivas och svepas in i julstämningen under trygga former – Jill Johnson kommer under december att bjuda på en varm, vacker & välbehövlig musikalisk show i Vinterträdgården på anrika Grand Hôtel i Stockholm.

– Vi är så glada att Jill kommer tillbaka och skapar julstämning hos oss och att vi återigen får dra upp ridån, duka upp vårt magnifika julbord och ta hand om våra gäster under jul säger Pia Djupmark, vd Grand Hôtel.

Det blir en gnistrande och personlig kväll i Vinterträdgården med premiär den 1 december – tillsammans med sitt band bjuder Jill på älskad musik från en lång och händelserik karriär.

– Grand Hôtel rullar ut sin röda matta och jag är så glad över att få bjuda in till vackra Vinterträdgårdens anrika julshow. Nu är det jul, jag menar Jill igen – för tredje gången har jag fått förtroendet att sjunga in julen till dignande julbord och stämningsfulla och uppklädda gäster. Julen är för mig en favorithögtid, min repertoar är rik och bred och jag ska med stor glädje visa vägen mot julens firande när jag och mina musiker tar er med på en promenad längs ”Grand Music Row” mitt i Stockholm. Varmt välkomna!” , säger Jill.

Till musiken serveras Grand Hôtels traditionsenliga julbord som avnjuts vid luftigt möblerade bord. Att det finns utrymme för det i Vinterträdgården såg hotelldirektören Wilhelmina Skogh till redan när hon lät bygga den i början av 1900-talet.

Showen ”Grand Music Row” kan ses mellan den 1 och 18 december i Vinterträdgården på Grand Hôtel. Biljetten inkluderar Grand Hôtels magnifika julbord.

Datum:
1-18 december – Grand Hôtel, Stockholm

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners