CREW OF ME&YOU – Maja och Felix från The Sounds är tillbaka

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Sent 1990-tal bildade fem tonårsvänner The Sounds, ett av de få band i sin genre som tagit sig utanför Sveriges gränser. Nästan 2 decennier och miljontals sålda skivor och konsertbiljetter senare, har grundarna Maja Ivarsson och Felix Rodriguez gått samman och bildat Crew of Me&You – en framfusig, provocerande och lekfull elektro-duo.

Ofta när artister får ha en lång karriär, kommer det en tid när de känner att de vill utforska andra musikaliska riktningar och passioner som kanske inte helt passar in i deras nuvarande konstruktion. Istället för att försöka förändra soundet som redan finns, kan det ibland vara ett bättre alternativ att börja om från grunden och låta det utvecklas på sitt egna sätt. Med detta resonemang i tankarna startades Crew of Me&You.

”Vi kommer alltid vara rebeller i våra hjärtan och i vår musik”, förklarar Maja ”så den här nya resan längs en ny musikalisk väg är något vi är väldigt glada att få dela med varandra. Gör er redo världen, vi har varit redo sedan länge.. och det får mitt hjärta att slå snabbare bara genom att tänka på det”.

Duons debutsingel “Come Out And Play” hade release i fredags (15/3).

Följande turnédatum är inbokade än så länge:

2019-03-23 Norrköping. Arbis Bar & Salonger
2019-04-12 Helsingborg, The Tivoli
2019-04-13 Örebro, Frimis Salonger
2019-04-18 Jönköping, Bongo Bar
2019-04-19 Stockholm, Debaser Strand

© Roxy Recordings 2019-03-18

print

Våra samarbetspartners