BOHEMIAN RHAPSODY bland Twentieth Century Fox Home Entertainment marsnyheter

Klicka på bilden, för att se hela bilden

FILM

Bohemian Rhapsody
Släpps för digitalt köp 4/3, på VOD, DVD, Blu-ray & 4K UHD 18/3
”…one of the most straightforwardly human, uplifting and heartfelt biopics ever made.”
– Forbes –
”He “Malek” taps into Mercury’s ferocious energy, particularly in the concert sequences, all of which give you the electric sense of what it might have been like to be there in person.”
– RogerEbert.com –
BOHEMIAN RHAPSODY är en hyllning till Queen, deras musik och enastående sångare Freddie Mercury som trotsade stereotyperna, rev upp konventionerna och blev en av världens mest älskade underhållare. Filmen följer bandets explosionsartade uppgång genom deras ikoniska låtar och revolutionerande sound, när bandet nästan splittras på grund av Mercurys urspårade livsstil och den triumfartade återföreningen under Live Aid då Mercury leder bandet i ett av de mäktigaste framträdandena i rockhistorien, samtidigt som han kämpar mot en livshotande sjukdom. Under tiden cementerar de arvet från ett band som fortsätter att inspirera outsiders, drömmare och musikälskare än idag.
Upplev den fantastiska musiken – bland annat ”Bohemian Rhapsody” som är den mest streamade låten genom tiderna – i filmen som har setts av över 2 miljoner biobesökare i Norden.
Förutom en Golden Globe-statyett för Best Motion Picture – Drama vann även Rami Malek en Golden Globe för Best Actor – Motion Picture – Drama och en BAFTA för Best Actor in a Leading Role för sin gestaltning av Freddy Mercury. Söndagen den 24 februari (natten till måndagen svensk tid) äger den 91:a Oscar-galan rum. BOHEMIAN RHAPSODY är nominerad i fem kategorier, bland andra Best Motion Picture of the Year och Best Performance by an Actor in a Leading Role.
I rollerna: Rami Malek, Lucy Boynton, Gwilym Lee, Ben Hardy, Joe Mazzello, Aidan Gillen, Allen Leech, Tom Hollander, Mike Myers m fl.
Extramaterial DVD: The Complete Live Aid Movie Performance not seen in Theaters
Extramaterial Blu-ray & 4K UHD: The Complete Live Aid Movie Performance • Rami Malek: Becoming Freddie • The Look and Sound of Queen • Recreating Live Aid

A Star is Born
Släpps på DVD, Blu-ray & 4K UHD 4/3
I denna nyinspelning av den tragiska kärlekshistorien spelar Bradley Cooper Jackson Maine, en erfaren musiker som upptäcker – och förälskar sig i – artisten Ally (Lady Gaga) som kämpar med sin karriär. Jackson hjälper henne in i rampljuset och Allys karriär tar fart, men deras privata förhållande riskerar att spricka då Jackson har sina egna inre demoner att kämpa mot. I rollerna: Lady Gaga, Bradley Cooper, Sam Elliott m fl.
A STAR IS BORN har vunnit en Golden Globe för Best Original Song – Motion Picture och en BAFTA för Best Original Music. Låten ”Shallow”, skriven av Lady Gaga och Bradley Cooper, Grammy-belönades för Best Pop Duo/Group Performance och Best Song Written For Visual Media. Filmen är Oscar-nominerad i åtta kategorier, bland annat Bästa film och – naturligtvis – för den fantastiska musiken.
Extramaterial DVD: Music Videos
Extramaterial Blu-ray & 4K UHD: Songs & Performances Not Seen in Theaters • The Road to Stardom: Making A Star is Born • Music Videos

Overlord
Släpps på DVD, Blu-ray & 4K UHD 25/3
”J.J. Abrams’ nazi monster movie is intense, ravishing, and surprisingly deep”
– IndieWire.com –
”…it is a lot of fun! Director Julius Avery has crafted an impressive film that is often more Saving Private Ryan than 28 Days Later.”
– IGN.com –
Den ofattbara förödelse som väntar i Overlord är fullständigt obeskrivlig. Stjärnproducenten J.J. Abrams tar oss med på en skräckresa med galet tvära kast när ett gäng amerikanska fallskärmsjägare råkar ut för nazistiska supersoldater som världen aldrig tidigare skådat. Ett kritikerrosat actionäventyr som bara måste ses. I rollerna: John Magaro, Wyatt Russell, Pilou Asbæk m fl. Regi: Julius Avery.
Extramaterial DVD: The Horrors of War – Creation • The Horrors of War – Death No More
Extramaterial Blu-ray: Creation • Death Above • Death on The Ground • Death Below • Death No More • Brothers in Arms

Widows
Släpps för digitalt köp 25/3 och på DVD, Blu-ray & 4K UHD 8/4
När fyra beväpnade rånare dödas under en misslyckad stöt tar änkorna – vars enda gemensamma nämnare är den skuld som deras män efterlämnat – saken i egna händer för att forma en ny framtid på sina egna villkor. I rollerna: Viola Davis, Michelle Rodriguez, Elizabeth Debicki, Cynthia Erivo, Colin Farrell, Liam Neeson m fl.
Extramaterial DVD: Plotting the Heist: The Story • Gallery
Extramaterial Blu-ray & 4K UHD: Widows Unmasked: A Chicago Story • • Plotting the Heist: The Story • Assembling the Crew: Production • The Scene of the Crime: Locations • Gallery

TV

Black Lightning säsong 1
Släpps på DVD 4/3
Efter ett nio år långt uppehåll då han hjälpt sin fru Lynn att uppfostra döttrarna Anissa och Jennifer, återvänder Jefferson Pierce som superhjälten Black Lightning. Det blir högspänning när den nya superhjälten ska rädda staden Freeland från ett hotfullt lokalt gäng som kallar sig The One Hundred/De Hundra.
I rollerna: Cress Williams, China Anne McClain, Nafessa Williams, Damon Gupton, James Remar m fl.
Extramaterial: Art Imitating Life: The Pilot Episode • A Family of Strength • Black Lightning : 2017 Comic-Con Panel • Deleted Scenes • Gag Reel • 2 Come Visit Georgia PSAs

Krypton säsong 1
Släpps på DVD & Blu-ray 11/3
En ung Seg-El, blivande farfar till legendariske Stålmannen, måste välja mellan att rädda sin planet eller låta den förgöras för att säkra sin framtida sonsons öde. Kryptons ledning har splittrats och Seg kämpar sida vid sida med Adam Strange, en tidsresenär från Jorden, för att återupprätta sin familjs heder och skydda sina nära och kära från superskurken Brainiac.
I rollerna: Cameron Cuffe, Georgina Campbell, Shaun Sipos & Ann Ogbomo.
Extramaterial: 3 Featurettes: Bringing the Home World to Life, A Lost Kingdom: Life on Krypton and Krypton: 2017 Comic-Con Panel • Deleted Scenes • Gag Reel

PAW Patrol säsong 4 / volym 3
Släpps på DVD 25/3
Välkommen till Äventyrsbukten! Om någonting har gått snett, kommer PAW Patrol och löser allting lätt! Inget jobb är för stort för polisvalpen Chase, brandmannen Marshall, byggaren Rubble, piloten Skye, dykaren Zuma, återvinnaren Rocky och snöröjaren Everest. Följ med på deras många spännande räddningsuppdrag i Äventyrsbukten!
FÖDELSEDAGSTÅRTAN & ANDRA ÄVENTYR
Ryder och de modiga små valparna i PAW Patrol har fått ett mycket viktigt uppdrag. De måste leverera en hemlig födelsedagstårta hela vägen upp till Jakes stuga. Nu gäller det bara att de inte tappar tårtan.

© Twentieth Century Fox

print

Våra samarbetspartners