(CRAZY CHRISTMAS 2018) FOGG’S OFF, Glassalen (Tivoli), Köpenhamn den 16 november 2018

Klicka på bilden, för att se hela bilden

FAKTA
Regi: Vivienne McKee
Manus: Vivienne McKee
I rollerna: David Bateson, Henrik Lund, Bennet Thorpe, Katrine Falkenberg, Rikke Hvidbjerg, Andrew Jeffers, Jefferson Bond, Claus de Licthenberg
Spelas: Nov 13th 2018 - Jan 5th 2019

För det 36:e året i rad arrangerar London Toast Teater i Köpenhamn deras Crazy Christmas under ledning av Vivienne McKee. Detta är också första gången hon själv inte är med. Hela konceptet kan tyckas vara lite udda. Ett gäng britter (numera utblandat med några danskar och danskor) som kör en typisk brittisk crazy cabaret. Årets uppsättning Fogg’s Off är löst baserat på Jules Vernes klassiska roman Jorden runt på 80 dagar.

Det hela påminner lite om våra egna nyårsrevyer där samtidshändelser bakas in i storyn på ett lite udda sett. Förutom de välkända rollfigurerna Phileas Fogg, Passepartout (Pasnupå) och Fix (McFix) har nya figurer kommit med som Count Vladimir Butin och President Ronald Rump…

Vare sig du ser Crazy Christmas för första gången eller tjugoförsta gången så är det en upplevelse du sent glömmer. Ok – du ska ha koll på vad som händer runt om i världen men även lite grann om vad som hänt i Danmark.

Mer info hittar du här.

print

Våra samarbetspartners