TERRA släpper nya singeln och musikvideon till ‘Aldrig Bli Mig Själv’

Klicka på bilden, för att se hela bilden

I dag släpper Terra sin nya singel ‘Aldrig Bli Mig Själv’, kanske bandets starkast lysande poplåt så här långt in i karriären.

“Musikvideon till ‘Aldrig Bli Mig Själv’ spelades in i kvarteret Smedjegatan i centrala Göteborg. Det har under lång tid varit ett tillhåll för skumma typer så som konstnärer, musiker, knarkare, osv. Nu ska det rivas och husen ska ersättas med nya fina bostäder som ingen har råd att bo i. Våra kompisar som bodde där hade en sista fest och vi spelade i deras vardagsrum.

Vi ser oss först och främst som ett liveband, det är då cirkeln sluts för oss och det är då vår musik är bäst. Därför passade vi på att spela in en video också. Eftersom kvarteret skulle rivas hade festen en slags domedagsvibe över sig, fast på ett bra sätt då, och det klär låten. Den handlar om att satsa allt på ett kort oavsett konsekvenser, för att det känns rätt. Ibland behöver man det.

Det är en hyllning till det fenomenet, men också en påminnelse till alla att dricka varannan vatten.”

Terra är Karl Sundström, Mathias Ek, Alexander Jubell och Petter Lagerlöf.

Videopremiär på SVT PSL

© Welfare Sounds & Records

print

Våra samarbetspartners