FRIDA släpper “Don’t Believe Ya”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Soulartisten FRiDA överraskar stort genom att följa upp sin debutsingel I Need Your Love, släppt 25 maj, med ett nytt uttryck i en mörk, klagande och mer avskalad riktning i låten Don’t Believe Ya. Som en del i en längre antologi av singlar som handlar om utvecklingsstadierna i ett kärleksförhållande, till någon annan eller till sig själv, så tar Don’t Believe Ya upp tvivlet och osäkerheten, huruvida ens känslor är besvarade eller inte.

”Jag har alltid haft dåligt självförtroende, men med musiken så får jag en outlet för mina känslor och tankar på ett sätt som jag aldrig fått förut” säger FRiDA. Efter att ha spenderat de senaste fem åren i Storbritannien där hon studerat musik, arbetat och skrivit ny musik är hon nu tillbaka i sitt hemland Sverige där hon börjat om på nytt. I samarbete med Daniel Lantz som producent och med skivbolaget Do Music Records bakom sig har hon hittat ett sound där hennes krispiga röst tillsammans med tät stämsång, vintage-känsla och moderna idéer får flöda. Under ett koncept som handlar om utvecklingen av ett förhållande kommer hon släppa en rad singlar som kommer komma ut 2018 och 2019.

Don’t Believe Ya är ett samarbete mellan Daniel Lantz och FRiDA, där Lantz har skapat en mystisk, jazzig, 60-talsinfluerad atmosfär med ethno-inslag och tät stämsång. Låten har produktionsnummer DMRCD 060-2, är arrangerad, mixad och mastrad av Daniel Lantz och släpps globalt 13 juli 2018 på alla digitala plattformar.

© Do Music Records

print

Våra samarbetspartners