REBECCA LAAKSO släpper “Touching My Soul”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Äntligen! Vår skönsjungande artist Rebecca Laakso släpper sitt fullängdsalbum Touching My Soul tidigare än planerat, nämligen redan den 15 juni. Albumet är producerat av Daniel Lantz, som också skrivit merparten av albumets musik tillsammans med Rebecca Laakso. Papa Dee och Henry Bowers är gästartister på två spår. Laakso kompas av såväl ett liveband som elektroniska bakgrunder.

Rebecca Laakso har tidigare i vår släppt två singlar, albumets titelspår Touching My Soul och den hiphop-tonade Trouble Train med Henry Bowers som gäst. Det fullständiga albumet har tagit över ett år att slutföra och innehåller totalt 15 spår. Musikaliskt korsar albumet flera genrer vid sidan av kärnan inom soul-pop-r&b, såsom t ex reggae, jazz, funk och gospel, och visar på Laaksos bredd som sångerska, och Lantz’ bredd som arrangör och producent.

Rebecca Laakso debuterade som artist redan som 10-åring då hon vann för Sverige i Lilla Melodifestivalen 2003. Efter ett längre uppehåll från professionellt artisteri så har hon som 25-åring satsat på en comeback och startade år 2017 ett samarbete med jazzmusikern och producenten Daniel Lantz, mest känd i rollen som kompositör och bandledare för internationellt erkända funkbandet Beat Funktion. Mer info om Rebecca hittar ni på hennes hemsida. Men även på Do Music Records hemsida.

Albumet är inspelat av Jon Eriksson, Mats Björke och Daniel Lantz, mixat av Daniel Lantz och mastrat av Tobias Carlsson. Albumet är producerat av Daniel Lantz. Albumet släpps globalt 15 juni 2018 på alla digitala plattformar.

© Do Music Records

print

Våra samarbetspartners