ANTI släpper “Tänk Om!”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Allt började när Anti var 14 år och hans far kastade in handduken.
Han började då fly från allt för att fylla sitt tomrum och tappade då bort allt som hade med livet att göra. Den där typiska clownen som alla pratar om som han kunde gömma sig bakom när han egentligen bara var ledsen.
När Anti nått botten i sitt liv så kom musiken som ur ett mörker och växte sig sakta fram till att bli ljuset och han fann en kärleksfull verklighet i livet igen.
Texterna handlar om vägledning till en god självkännedom, att leva livet på livets egna villkor, sorg, kärlek och att hantera allt hat som kan uppstå på vägen.
Alla låtar har en process av starka händelser ur Antis liv och blir som en röd tråd av hans historia.

”Jag kände att jag var tvungen att göra något drastiskt för alla vilsna själar där ute, att sätta ner foten på ett snyggt sätt. Stressen hos oss människor gör att vi glömmer av att stanna upp och tänka efter ibland. Att förgylla någon annans behov för en liten stund är inte fel, men att bli förblindad och luras med i en våg av stress, hat och falska intryck är inte min väg till en god vilja och ett öppet sinne ” -Anti

© Docks Music

print

Våra samarbetspartners