SHADY MOVES släpper Top of the World

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Efter att ha remixat den elektroniska syster-duon Krewella och popikonen Tove Los hitsingel ”Talking Bodies”, backats av YouTube-kanalen Proximity med över 6,5 miljoner prenumeranter, hörts inför tusentals på världskända OMNIA Nightclub i Las Vegas och med flera miljoner lyssningar på YouTube och Spotify i bagaget, släpper Shady Moves nya singeln ”Top of the World”.

Lagom till att fotbolls-VM drar igång i Ryssland bryter Shady Moves ny mark med denna anthem fullproppad av energi och fingertopps-känsla om strävandet att nå nya höjder. Den imponerande vokalprestationen står Jonas Frisk för, tidigare känd för sina framgångar med världshits som Tungevaag & Raabans ”Russian Roulette” och John De Sohns ”Hum With Me” med sammanlagt nära 100 miljoner lyssningar.

Låten har redan blivit uppbackad av flertalet större musikbloggar, bl.a. Future House Cloud (149k), Aurora Music (109k), HUGE.NETWORK (96,5k), This Is EDM (49k), Gavé2Vibes (42k) och Dancefloor Hits (29k).

Tryck på hjärtat för att känna pulsen!

© HeartPeaks

print

Våra samarbetspartners