THERÉSE NEAIMÉ släpper ny singel på svenska – Ännu Ett År

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Den 25 maj släpps Therése Neaimé nya singel Ännu ett år. Efter att tidigare ha gett ut tre album och en rad singlar, alla framförda på engelska, sjunger hon nu på svenska.

– Ännu ett år handlar om att skynda mellan livets alla måsten. Och om att vi idag är så uppslukade av sociala medier och bilden av oss själva i andras ögon att vi lätt missar det som är viktigt i livet, säger Therése Neaimé.

Therése Neaimé är artist, dansare, låtskrivare och kompositör. Hon är även ensamstående mamma till två små barn.

– Jag jonglerar min musikkarriär med dagislämningar och läxläsning och livspusslet som ensamstående förälder kan ibland vara svårt att få ihop. Men jag är så tacksam över det jag har och säger ofta att jag vill stoppa tiden. När jag skrev texten till Ännu ett år ville jag fånga den känslan

– att försöka stanna upp och ta ett steg tillbaka, att vara här och nu och hitta ett lugn mitt i vardagstressen. Jag tror att många kan känna igen sig i det.

Therése Neaimé har verkat i musikbranschen i över 20 år. Hon är ständigt aktuell med nya projekt i någon del av världen och med en stor dos kärlek och tacksamhet omvandlas allt hon tar i till guld. Efter fem år i USA och åtta i Mellanöstern, där hon är en etablerad artist, är hon tillbaka i Sverige igen.

– Det känns därför naturligt och nära att framföra mina nya låtar på svenska. Texterna är skrivna från hjärtat utan censur och de har blivit mer avskalade och personligare än mina tidigare låtar. Men jag älskar såklart mina engelska låtar också.

Det är det fler som gör. För några veckor sedan gick Therése Neaimés singel ”Sold To perfection” rakt in på #16 på den officiella US TOP 20 listan. Och hennes förra singel på svenska – Framme snart – har spelats flitigt på radiostationer runt om i Sverige. Therése Neaimé är även aktuell med sin egen föreställning ”Från dröm till verklighet” som hon turnerar med på landets skolor och hon har även släppt en bok med samma titel.

Ännu ett år
Text: Therése Neaimé
Musik: Martin Svensson
Mix och produktion: Dan Sundqvist

© Play MPE

print

Våra samarbetspartners