TERRA släpper nya singeln ‘Levande’

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Den var tänkt som ett avslut men blev istället det första livstecknet från göteborgsbandet Terra sedan hyllade debuten Terrarism 2016. Levande är en personlig skildring av ett uppbrott och en hänsynslös konfrontation med sina rädslor.

Om debutalbumet Terrarism handlade om att återuppfinna sig själv, är Levande en mer introvert process om att jaga efter något man tror att man vill ha för att sedan upptäcka att man inte vill ha det. Låten handlar om en rädsla för och längtan efter att vara fri. Om att försöka göra allting rätt, allt för att ha kul, allt för att känna sig levande.

Levande släpps den 25 maj via Welfare Sounds & Records. Låten är producerad av Alexander Bergil och Kevin Andersson, som bland annat jobbat med Sarah Klang.

Terra är Karl Sundström, Mathias Ek, Alexander Jubell och Petter Lagerlöf.

© Welfare Sounds & Records

print

Våra samarbetspartners