FRIDA släpper singeln “I Need Your Love”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

En låt som handlar om att älska sig själv. Alla har vi varit i en situation där vi önskat att vi varit någon annan eller att vi varit på något annat sätt. I Need Your Love tar upp ämnet om att behöva sin egen kärlek och se sig själv som sin största idol för att växa som person.

”Jag har alltid haft dåligt självförtroende, men med musiken så får jag en outlet för mina känslor och tankar på ett sätt som jag aldrig fått förut” säger FRiDA. Efter att ha spenderat de senaste fem åren i Storbritannien där hon studerat musik, arbetat och skrivit ny musik är hon nu tillbaka i sitt hemland Sverige där hon börjat om på nytt. I samarbete med Daniel Lantz som producent och med skivbolaget Do Music Records bakom sig kommer hon släppa en rad singlar som kommer komma ut under året.

FRiDA har sjungit sedan 10 års ålder när hon började på musikskola, efter det har hon gått på musik college i Edinburgh, Skottland, där hon sjöng och skrev musik. Hon har varit i band där genres som funk/soul/jazz/folk/pop har blandats i en härlig mix. Nu har hon hittat ett sound där hennes krispiga röst tillsammans med tät stämsång, vintage-känsla och moderna idéer får flöda.

I Need Your Love är ett samarbete mellan Daniel Lantz och FRiDA där bägge skrivit musik och text. Låten har produktionsnummer DMRCD 060-1, är arrangerad, mixad och mastrad av Daniel Lantz och släpps globalt 25 maj 2018 på alla digitala plattformar.

© Do Music Records

print

Våra samarbetspartners