SWEDEN ROCK FESTIVAL 2018: Borgholm Brinner

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Bakrutedekal, klistermärke och musmatta!

Många har frågat efter det och nu har vi äntligen fått in bakrutedekal och klistermärke i vår webshop igen. Dessutom en väldigt snygg och högkvalitativ musmatta. Perfekt för ditt kontor eller på skrivbordet hemma till speldatorn!

https://www.swedenrock.com/butik

JU MER DESTO ROLIGARE

Vi har förstått att Sweden Rock brukar ge många av er mersmak – och då kanske ytterligare en sommarfestival skulle sitta bra?

Nyligen berättade våra vänner på Live Nation om att In Flames skapar sin alldeles egna sommarfestival; Borgholm Brinner. Tvådagarsfestivalen kommer att äga rum på berömda Borgholms Slottsruin på Öland sista helgen i juli (27-28 juli).
In Flames kommer att avsluta båda kvällarna, med två exklusiva och var för sig unika konserter – tillsammans med ca 5 band per kväll. Klara så här långt är Graveyard och Danko Jones, fler band tillkommer!

Mer info och biljetter hittar du på BorgholmBrinner.se

© Sweden Rock Festival

print

Våra samarbetspartners