DARIN släpper nya singeln Astronaut 16 februari

Klicka på bilden, för att se hela bilden

I höstas släppte Darin sitt åttonde album Tvillingen som hyllades av både kritiker och fans. Albumet gick raka vägen in som etta på Svenska albumlistan och sålde guld. Nu är artisten aktuell med nya singeln Astronaut med release och en omfattande Sverigeturné.

Nya singeln Astronaut har Darin skrivit tillsammans med Victor Thell & Maria Smith (Smith&Thell) som även kommer att agera förband på Darins nästintill slutsålda konserthus-turné. Det blir 25 stycken spelningar runt om i landet med premiär i Göteborg den 22 februari.

– En av de bästa sakerna jag lärt mig är att de mest värdefulla sakerna i livet ofta är sånt man redan har. Och ibland inser man inte det förrän man förlorat det. För mig har det varit som att flyga iväg tills jag inte känt mig hemma längre, för att förhoppningsvis sen landa igen, precis som en Astronaut, förklarar Darin.

Turnédatumen finns här.

Astronaut släpps den 16 februari via Dex Music och är skriven av Darin, Victor Thell & Maria Smith (Smith&Thell). Producerad av Victor Thell, mixad av James Krausse och mastrad av Chris Gehringer.

© OABBA PR

print

Våra samarbetspartners