MAMMA MIA: HERE WE GO AGAIN – Internationella trailern

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Tio år efter succéfilmen Mamma Mia! The Movie är det i juli dags för Mamma Mia! Here We Go Again att sätta guldkant på landets biodukar. Nu är första trailern här!*

Mamma Mia! The Movie tog hela landet med storm sommaren 2008 och drygt 1,9 miljoner personer har sett den på bio i Sverige. 20 juli i år är det dags att återvända till Grekland och återse både gamla såväl som nya bekantskaper, allt ackompanjerat av ny musik baserad på ABBAs låtar.

Handlingen i korthet

Gör dig redo att sjunga och dansa, skratta och förföras sommaren 2018!

Tio år efter Mamma Mia! The Movie återvänder vi till den grekiska pärlan Kalokairi i en ny musikalfilm med nya låtar baserade på ABBAs låtskatt.

Vi återser Oscar®-vinnaren Meryl Streep som Donna, Julie Walters som Rosie och Christine Baranski som Tanya. Amanda Seyfried och Dominic Cooper återförenas som Sophie och Sky, medan Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård och Oscar®-vinnaren Colin Firth återvänder för att spela Sophies tre möjliga pappor: Sam, Bill och Harry.

Mamma Mia! Here We Go Again tar oss tillbaka till det förflutna för att berätta historien om hur allt blev som det blev. Nya stjärnskottet Lily James (Baby Driver, Darkest Hour) axlar huvudrollen som unga Donna.

Mamma Mia! Here We Go Again Internationell Trailer (Universal Pictures) HD

Häng med till sommaren där allt började! #MammaMia2

Slået op af Mamma Mia! i Torsdag den 25. januar 2018

Biopremiär: 20 juli 2018
Universal Pictures

*USA släppte en trailer för ungefär en månad sedan men nu kommer den internationella trailern.

© UIP

print

Våra samarbetspartners