THE DECEMBERISTS är tillbaka

Klicka på bilden, för att se hela bilden

The Decemberists tar ett rejält kliv utanför sin bekvämlighetszon med sitt åttonde studioalbum I’ll Be Your Girl som släpps den 16 mars. Med John Congleton (St. Vincent, Lana del Rey) som producent för första gången och med en vision att bredda sina musikaliska horisonter, följer nu bandet upp 2015 års What A Terrible World, What A Beautiful World som nådde topp tio på amerikanska Billboard-listan.

Med I’ll Be Your Girl ville The Decemberists – bestående av leadsångaren och gitarristen Meloy, gitarristen Chris Funk, keyboardisten Jenny Conlee, basisten Nate Query och trummisen John Moen – testa något nytt genom att återgå till sina gemensamma influenser Roxy Music och New Order. Ett veteranband som utmanar sig själva musikaliskt med fenomenalt resultat.

LYSSNA PÅ NYA SINGELN SEVERED HÄR

Låtlista
1. Once In My Life
2. Cutting Stone
3. Severed
4. Starwatcher
5. Tripping Along
6. Your Ghost
7. Everything Is Awful
8. Sucker’s Prayer
9. We All Die Young
10. Rusalka, Rusalka / The Wild Rushes
11. I’ll Be Your Girl

© Playground Music

print

Våra samarbetspartners