CALUM SCOTT – Världssuccén kommer till Stockholm!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Debutskivan släpps i mars, sen kommer han till Vasateatern

Efter världssuccén med hans känslosamma cover på Robyns ”Dancing On My Own” har den brittiske singer/songwritern Calum Scott laddat om. I mars släpps hans debutalbum ”Only Human”. Därefter kommer han till Stockholm för en konsert på Vasateatern 5 maj. Biljetterna släpps via Ticketmaster nu på fredag, 26 januari.

Då Calum Scott klev in på sin audition för Britain’s Got Talent och framförde en avskalad version av Robyns ”Dancing On My Own” förändrades allt. Simon Cowell konstaterade att Calum var den största talang som någonsin hade varit med i programmet och skickade honom direkt till semifinal. Men där hade det också kunnat tagit slut.

Då Calum Scott, efter att ha varit finalist i Britain’s Got Talent, inte fick något skivkontrakt gav han inte upp. Istället valde han att på egen hand ge ut sin cover av ”Dancing On My Own” – ett genidrag. I England blev den årets mest sålda singel av en brittisk soloartist och den gav även Calum en Brit Award-nominering. Hans känslofyllda Robyntolkning tog dessutom över världen – den sålde platina i fyra olika länder, nådde högre på amerikanska Billboardlistan än vad originalet gjorde och toppade iTunes-listan i inte mindre än elva länder. Här i Sverige nådde den fjärde plats på singellistan.

Efter 2016-års succésingel landade Calum Scott till sist det där skivkontraktet, som han så länge längtat efter. I november släpptes den nya singeln ”You Are The Reason” – ytterligare ett fint smakprov från det efterlängtade debutalbumet ”Only Human”, som kommer i mars.

CALUM SCOTT
Datum: 5 maj
Plats: Vasateatern, Stockholm
Åldersgräns: Från 13 år
Biljettsläpp: 26 januari klockan 10:00 via Ticketmaster.se

© FKP Scorpio

print

Våra samarbetspartners