YO LA TENGO släpper nytt album den 16 mars

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Det har gått fem år sedan senaste albumet, men nu avslöjar Yo La Tengo att väntan nästan är över. Den 16 mars är det dags för albumet There’s A Riot Going On, ett ambitiöst verk signerat det hyllade rockbandet vars karriär spänner över mer än trettio år. Albumet kommer att bjuda på ”pure noise and serene beauty and everything in between” – drömskt och hårt på samma gång.

There’s A Riot Going On skapades och spelades in av bandets medlemmar Georgia Hubley, Ira Kaplan och James McNew helt utan inblandning av andra. De är nu stolta att presentera hela fyra låtar från albumet: You Are Here; Shades Of Blue; She May, She Might och Out Of The Pool.

Tracklisting:
1. You Are Here
2. Shades of Blue
3. She May, She Might
4. For You Too
5. Ashes
6. Polynesia #1
7. Dream Dream Away
8. Shortwave
9. Above the Sound
10. Let’s Do It Wrong
11. What Chance Have I Got
12. Esportes Casual
13. Forever
14. Out of the Pool
15. Here You Are

© Playground Music

print

Våra samarbetspartners