SPARZANZA – Ny lyricvideo The Trigger

Klicka på bilden, för att se hela bilden

I oktober förra året släppte Sparzanza sitt åttonde studioalbum, “Announcing The End”. Första singeln, “Vindication” har fått mer än 520 000 Spotify streams och till den andra singeln “Announcing The End” gjordes en musikvideo med inspiration från den nya filmen Blade Runner 2049 där bandet tog Hollywood till hemstaden Karlstad med inhemska miljöer och skådespelare från staden. Nu släpper bandet en lyric video till deras tredje singel “The Trigger” den 17 januari.

”Precis som albumtiteln “Announcing The End” så handlar även “The Trigger” om slutet, i det här fallet om att ta slut på en svår situation och gå vidare. Soundet tar oss tillbaka till våra rötter med mer stoner- och 70-talsrock.”// Sparzanza

Sparzanza har kommit till den punkt i karriären där en ny form var tvungen att träda fram. Med en gedigen karriär bakom sig fanns det nu utrymme för att testa nya grepp och låta fler ta del av den kolossliknande ljudvägg som varit bandets signum sedan ”Banisher of the light” (2007).

Sparzanza gör på sitt åttonde album det som de längtat efter i många år. Släpper tyglarna. Flyger utan livlinor. Knyter nävarna. Gör allt på det sätt som passar dem bäst. ”Announcing The End” är första delen i den nya historien om Sparzanza.

De har skrivit ”Announcing The End” med kraftiga ambitioner och med nytt skivbolag, bokare och ett PR-maskineri med trådar längre än någonsin har Sparzanza siktet inställt på USA.

Kommande spelningar
14 MAR Sala Nana, Ciudad Real
15 MAR Sala Malandar, Sevilla
16 MAR Louie Louie, Estepona
17 MAR Sala Bóveda, Madrid

Mer datum tillkommer!

Sparzanza är:
Calle Johannesson – Gitarr
Anders Åberg – Trummor
Johan Carlsson – Bas
Fredrik Weileby – Sång
Magnus Eronen – Gitarr

© Despotz Records

print

Våra samarbetspartners