SPARZANA släpper nytt album kommer i höst

Annons

Hårdrocksbandet Sparzanza kan blicka tillbaka på en tjugoårig karriär fylld med explosiv metal, nomineringar i olika prestigefyllda galor samt mängder av lyckade turnéer och spelningar i radio. Sparzanza har arbetat hårt och byggt upp en trogen bas. Sedan en tid har bandet letat efter rätt label att arbeta vidare med.

“Efter att ha träffats och samtalat mycket med Sparzanza så känner vi att vi verkligen hittat varandra. Både med nytänkande, digitala medier och att vi tillsammans nu ska ta detta vidare ut internationell och dra nytta av Despotz starka närvaro både digitalt och fysiskt. Vi på Despotz Records är mycket glada över att de valt att inkludera oss i teamet, och det ska bli en ära för oss att hälsa Sparzanza välkomna in i Despotz-familjen.” Carl-Marcus Gidlöf, Despotz Records

Sedan 1996 har bandet släppt sju mörka hårdrocksalbum och en dubbel samlingsplatta. De senaste åren har Sparzanza rört sig i de största bandens kölvatten och har siktet inställt på fler av de stora scenerna.

“Den kreativa stämingen hos Despotz har vi aldrig känt hos någon annan label vi jobbat med tidigare. Våra galna idéer får tummen upp och vi känner att vi nu har möjligheten att ta Sparzanza till den nivå vi känner att vi förtjänar. Att vi kände oss prioriterade och att inget är omöjligt gjorde att vi skrev på för Despotz! Vi längtar efter vad det här samarbetet kommer ge!” Sparzanza

Line up:
Fredrik Weileby: Vocals
Calle Johannesson: Guitar
Magnus Eronen: Guitar
Johan Carlsson: Bass
Anders Åberg: Drums

Diskografi:
2014: Circle (CD) Spinefarm Records/ Universal
2012: Death is certain, Life is not (CD) Spinefarm Records/ Universal
2010: Folie á Cinq (CD) Spinefarm Records/ Universal
2009: In Voodoo Veritas (CD) Kabuki / Universal
2007: Banisher Of The Light (CD) Black Cult Records
2003: Into The Sewers (CD) Longfellow Deed Records
2001: Angels Of Vengeance (CD)Water Dragon Records / Longfellow Deeds Records

www.sparzanza.com

© Despotz Records

Skriv ut sidan

Våra samarbetspartners