JULIA VIKTORIA släpper singeln Make it Together den 19/1

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Sextonåriga artisten och låtskrivaren Julia Viktoria har senaste året släppt tre singlar som alla uppmärksammats i media och spelats flitigt på radio. Nu är det dags för hennes fjärde singel ”Make It Together” med release den 19 januari.

”Make it Together” är en medryckande poplåt och precis som Julia Viktorias tidigare singlar har den ett budskap till lyssnaren. Denna gång har Julia Viktoria skrivit om de olika känslor man går igenom vid en separation. Med sin mogna röst förmedlar hon känslosamt sina låtar till lyssnaren.

”Min nya singel Make It Together är en berättelse om hur man kan känna vid ett uppbrott. Till en början tror man att det inte går att klara av det svåra, men till slut går vi vidare och kanske kan känna tacksamhet över allt man gått igenom. Kanske vi utvecklats på vägen och till och med blir starkare som människa” säger Julia Viktoria

Inspirationen till texterna kommer ur Julia Viktorias egna erfarenheter och utmaningar som ung tjej. Hon ser låtskrivandet som ett sätt att uppmuntra andra ungdomar att tro på sig själva. Julia Viktoria började som 14-åring att skriva egna texter. Redan 4 månader efter sin debutsingel vann hon pris som Årets Nykomling i Local Heroes Galan 2017 i Gästrikland och ytterligare 2 månader senare blev hon uttagen som en av finalisterna i P4 Nästa Gävleborg.

© Moore To Be

print

Våra samarbetspartners