P.O.D. signar för Mascot Label Group

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Mascot Label Group är glada att avisera att man skrivit kontrakt med P.O.D. (Payable On Death). Det San Diego-baserade rockbandet har gått sin egen väg sedan de bildades 1992 med mer än 10 miljoner sålda plattor, omfattande turnéer jorden runt och ett flertal radiohits.

Under tjugo års tid har P.O.D släppt tio studioalbum där enbart Satelite sålde tre x platinum. De har haft dryga dussinet radiohits med Southdown, Alive, Youth Of The Nation, Boom med flera och senast med Active Rock-hitsen Higher, Beautiful och Lost In Forever som toppade listan. Bandet har tre Grammy-nomineringar och har haft fyra videos på förstaplatsen samt bidragit med musik till ett antal långfilmer.

Medlemmarna i P.O.D. är alla aktiva inom ett musikaliskt nätverk och samarbetat med bland andra Kate Perry, H.R. (Bad Brains), Mike Muir (Suicidal Tendencies) och Sen Dog (Cypress Hill). Bandets nionde och senaste studioalbum The Awakening släpptes 2015.

Så här säger Mascot Label Groups president US Ron Burman:

”Det ska bli spännande att få jobba med P.O.D. som alltid varit innovativa och skapat enormt slagkraftiga och inspirerande rocklåtar under en lång tid och som har blivit en del av så mångas liv, säger Mascot Label Groups US president Ron Burman. ”Vi ser fram emot att vara delaktiga i nästa kapitel i deras imponerande karriär.”

”Vi är hedrade över att få jobba med Mascot Label Group och ser med glädje mot framtiden med dem,” säger P.O.D. ”Efter tjugofem år i musikbranschen så är vi nu helt exalterade över vårt samarbete.”

P.O.D. består av:
Sonny Sandoval ~ sång
Marcos Curiel ~ gitarr
Traa Daniels ~ bas
Wuv Bernardo ~ trummor

© Mascot Label Group Scandinavia

print

Våra samarbetspartners